Οι Alonso και Vandoorne επιδεικνύουν το νέο Honda NSX στο Estoril [video]

Οι Alonso και Vandoorne επιδεικνύουν το νέο Honda NSX στο Estoril [video]

Το να είσαι πιλότος Formula 1 έχει και τα τυχερά του – ή ίσως τις αγγαρείες του, αφού σίγουρα δεν θα είσαι διψασμένος για οδήγηση…

Δουλεύεις σε μπαρ; Έχεις τζάμπα ποτά. Σε κατάστημα; Έχεις έκπτωση. Σε ομάδα Formula 1; Μπορείς να οδηγείς τα αντίστοιχα μοντέλα δρόμου.

Αν είσαι πιλότος της Renault F1 μπορεί το πλεονέκτημα αυτό να μην είναι ιδιαίτερα δελεαστικό, όμως αν είσαι οδηγός της McLaren σίγουρα δεν θα σου κακοπέσει ακόμα και μια 570S.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το video όπου οδηγούμε τη McLaren 570S στις Άλπεις

Οι πιλότοι της McLaren όμως είναι ακόμα πιο τυχεροί αφού το έχουν δίπορτο. Καθώς η ομάδα έχει συνεργασία με τη Honda, ο Fernando Alonso και o εφεδρικός οδηγός (και μελλοντικός αστέρας) Stoffel Vandoorne έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν το νέο υβριδικό Honda NSX που η ιαπωνική εταιρεία λανσάρει στην αγορά αυτόν τον καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tη δοκιμή στο δρόμο του νέου Honda NSX

Έτσι οι δύο οδηγοί βρέθηκαν στην πίστα του Estoril, στην Πορτογαλία. Και η επιλογή της συγκεκριμένης πίστας δεν ήταν τυχαία αφού εκεί ήταν που ο Ayrton Senna πήρε την πρώτη του νίκη σε Grand Prix F1 πριν αναλάβει να βοηθήσει στην εξέλιξη του πρώτου Honda NSX όταν οδηγούσε κι αυτός για τη McLaren-Honda.

Αυτή τη φορά ο Alonso ήταν διαθέσιμος για την παρουσίαση του νέου Honda NSX, γυρίζοντας την πίστα με συνοδηγούς δημοσιογράφους και δείχνοντάς τους τι μπορεί να κάνει το υβριδικό σούπερκαρ.

Παράλληλα ο Vandoorne γύριζε το παρακάτω video επίδειξης του νέου μοντέλου στην πορτογαλική πίστα.

Όπως λένε οι Αγγλοσάξονες, «παλιοδουλειά, αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει»…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube