Διέρρευσε η Porsche 911 GT3 του 2017

Διέρρευσε η Porsche 911 GT3 του 2017

Η μορφή της Porsche 911 GT3 του 2017 αποκαλύφθηκε μέσα από μια ψηφιακή εφαρμογή της Porsche που προορίζεται για παιδιά.

Ποτέ δεν ξέρεις από ποια πηγή θα φανερωθεί ένα νέο μοντέλο πριν από την επίσημη παρουσίασή του. Για τη νέα 911 GT3, η αποκάλυψη φαίνεται πως έγινε μέσα από μια εφαρμογή για παιδιά.

Η ιστοσελίδα της Porsche Ολλανδίας διαθέτει και τμήμα Porsche Kids Corner, στο οποίο υπάρχουν δραστηριότητες για να κάνεις το παιδί σου... πορσάκια από τα γεννοφάσκια του. Φαίνεται όμως ότι τις προηγούμενες μέρες κάποιος βιάστηκε να ανεβάσει εκεί μια νέα εφαρμογή ζωγραφικής και απεικόνισης σε 3D της επερχόμενης Porsche 911 GT3. Η οποία όμως ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά επίσημα.

Στα σχέδια που διέρρευσαν πριν η Porsche Ολλανδίας αντιληφθεί το λάθος και «κατεβάσει» η εφαρμογή, βλέπουμε μια 911 GT3 με εμφανείς διαφορές στον εμπρός προφυλακτήρα σε σχέση με την υπάρχουσα, πιο λεπτά φώτα ημέρας LED και αεραγωγούς με πιο έντονες ακμές. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τα φανάρια που συναντάμε σε όλες τις ανανεωμένες 911, ενώ λίγο διαφορετικός είναι και ο αεροδυναμικός διαχύτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την Porsche 911 GT3 [video]

Η εφαρμογή του ολλανδικού Porsche Kids Corner καλεί τα παιδιά να τυπώσουν ένα σκίτσο της νέας 911 GT3, να το χρωματίσουν με μαρκαδόρο και μετά μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό να δουν τη δημιουργία τους σε τρισδιάστατη μορφή.

Η επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Porsche 911 GT3 πάντως αναμένεται να γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, Mondial de l'Automobile, τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πιστεύεται μάλιστα ότι μια σημαντική διαφορά από την υπάρχουσα θα είναι η δυνατότητα απόκτησής της και με χειροκίνητο κιβώτιο, εκτός του PDK.

[Πηγή: Autoblog.nl]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube