Έργο τέχνης το γυμνό σασί της Koenigsegg Regera [video]

Έργο τέχνης το γυμνό σασί της Koenigsegg Regera [video]

Στο εργοστάσιο της Koenigsegg κάποιες φορές σταματούν ό,τι κάνουν για να βγάλουν μία φωτογραφία που μοιράζονται μαζί μας στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πτυχές της δουλειάς τους.

Οι άνθρωποι της Koenigsegg πόσταραν μία φωτογραφία ενός γυμνού σασί και έχουν προκαλέσει ντόρο στο διαδίκτυο. Γνωρίζουν προφανώς πολύ καλά την σημασία των social media στην δημόσια εικόνα και το πρεστίζ της εταιρείας. Και δουλεύουν αυτό το κομμάτι συστηματικά.

Η φωτογραφία δείχνει το μονοκόκ που φιλοξενει τους επιβάτες, μαζί με τα υποπλαίσια της ανάρτησης και την δομή στήριξης της κινητήριας μονάδας. Θυμίζει κάτι ανάμεσα σε απογυμνωμένο αγωνιστικό πρωτότυπο από αυτά που βλέπουμε στο LeMans και… έργο μοντέρνας τέχνης.

«Δεν φτιάχνουμε κάποιο αγωνιστικό, αυτό που βλέπετε είναι ο σκελετός της Regera. Αρκεί μία μόνο φωτογραφία για να καταλάβει κανείς γιατί το αυτοκίνητο είναι τόσο ελαφρύ και άκαμπτο», αναφέρει το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Koenigsegg.

Στους βιαστικούς και όχι τόσο παρατηρητικούς followers, έκαναν εντύπωση τα στενά πίσω λάστιχα, καθώς το αυτοκίνητο αποδίδει 1.500 ίππους. Η Koenigsegg δεν άφησε ούτε αυτή την απορία αναπάντητη: «Χρησιμοποιούμε τα χειμερινά λάστιχα απλώς για να… σπρώχνουμε το σασί και να μπορούμε να το μετακινήσουμε όπου χρειάζεται, στα διάφορα στάδια της συναρμολόγησης».

Αν θέλετε να δείτε πως συμπεριφέρεται η Regera στα κανονικά της λάστιχα και τι μπορεί να κάνει με ένα χάδι στο γκάζι, δείτε το video που ακολουθεί.

Πηγή Autoevolution
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube