H Koengisegg Regera κάνει επικό burn out και χωρίς σασμάν [video]

H Koengisegg Regera κάνει επικό burn out και χωρίς σασμάν [video]

Δεν το χρειάζεται το κιβώτιο ταχυτήτων. Καίει τα λάστιχά της με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς αυτό.

Με περισσότερους από 1.500 ίππους και κίνηση μόνο στους πίσω τροχούς, η Koenigsegg Regera καίει τα πανάκριβα και ειδικά εξελιγμένα λάστιχά της με χαρακτηριστική ευκολία, όπως δείχνει το video.

Το hypercar των 1.500+ ίππων με τελική ταχύτητα πάνω από 400 km/h έχει μια πολύ ιδιαίτερη κινητήρια μονάδα. Κάτω από το κάλυμμα, πίσω από την πλάτη των επιβατών, βρίσκεται ένας 5λιτρος V8 με δύο τούρμπο, ο οποίος συνεργάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ και ένα πρωτότυπο σύστημα άμεσης μετάδοσης που καταργεί το παραδοσιακό κιβώτιο ταχυτήτων. Σύμφωνα με την Koenigsegg, «υπάρχει ένα μηχανισμός πατιναρίσματος που χρησιμοποιεί υδραυλική σύμπλεξη, έτσι ώστε να μεταδώσει τη ροπή σε μεσαίες και υψηλές στροφές κατά τη διάρκεια βίαιης επιτάχυνσης. Αυτό επιτρέπει στον κινητήρα εσωτερικής καύσης να στροφάρει πιο άμεσα και να επιταχύνει σαν να έχεις μόλις κατεβάσει σχέση σε ένα κλασικό κιβώτιο».

Η Koenigsegg Regera θα κατασκευαστεί σε 80 μόλις αντίτυπα. Χάρη στη σχεδίαση και στην τεχνολογία της, συνδυάζει ιδανικά την κλασική εμπειρία ενός παραδοσιακού σούπερκαρ με στοιχεία από ένα ταξίδι... στο διάστημα και στο μέλλον.   

[Πηγή autoblog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube