Ο DJ Tiesto οδηγεί μια αγριεμένη Mansory Rolls-Royce Cullinan

Ο DJ Tiesto οδηγεί μια αγριεμένη Mansory Rolls-Royce Cullinan

Ο DJ Tiesto προσθέτει στη συλλογή του μια Rolls-Royce Cullinan, βελτιωμένη από τη Mansory.

Ο Tiesto θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους DJ όλων των εποχών και δεδομένου του κύρους του στη μουσική βιομηχανία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει τα χρήματα για να προσθέσει όποιο εξωτικό μοντέλο επιθυμεί στη συλλογή του. Το πιο πρόσφατο απόκτημά του είναι μια πολύ ιδιαίτερη Rolls-Royce Cullinan που δέχθηκε τις περιποιήσεις της Mansory.

Ο Γερμανός βελτιωτής ασχολείται με το πολυτελές SUV της Rolls-Royce εδώ και κάμποσα χρόνια κι ενώ η Cullinan του Tiesto δεν είναι η πιο ακραία που κυκλοφορεί, διαφοροποιείται σαφώς από την απλή έκδοση. 

Όταν έχεις τόσα χρήματα, δεν μπορείς να κυκλοφορείς με «μια ακόμα» Rolls-Royce Cullinan

Το μπροστινό μέρος είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό χάρη στην ολόμαυρη μάσκα, το νέο προφυλακτήρα, ένα πιο έντονο σπόιλερ και τα νέα φώτα ημέρας LED.

Rolls-Royce Cullinan

Το μάτι πέφτει στο καπό από ανθρακονήματα και τις πολυάκτινες γυαλιστερές μαύρες ζάντες. Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί σημαντικά σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, τα φτερά των τροχών είναι πιο έντονα κι έχουν τοποθετηθεί νέες ποδιές από ανθρακονήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Rolls-Royce Cullinan: Πανάκριβη ακόμα και ως μοντελάκι [video]

Ένα πορτοκαλί σιρίτι διατρέχει κατά μήκος το αμάξωμα και κάνει όμορφη αντίθεση με τη γυαλιστερή μαύρη βαφή του βρετανικού SUV.

Rolls-Royce Cullinan

Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται από τη μεγάλη πίσω αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και το χειλάκι από -τι άλλο...- ανθρακονήματα στην πίσω πόρτα. Ο εντυπωσιακός πίσω διαχύτης φιλοξενεί τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μπορείς να κάνεις ντριφτ με μια Rolls-Royce Black Badge Cullinan; [video]

Δυστυχώς, η Mansory δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία που να δείχνει πλήρως το εσωτερικό. Εστιάζει στην πλακέτα που καλύπτει το μαρσπιέ και μας ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη  Cullinan είναι η «1 of 1» του Tiesto. 

Rolls-Royce Cullinan

Μόλις που διακρίνουμε ότι τα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών, το τούνελ της μετάδοσης και μεγάλο μέρος του ταμπλό είναι ντυμένα με έντονα πορτοκαλί δέρμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Rolls-Royce: Ηλεκτρικοί οι αντικαταστάτες των Cullinan, Ghost και Phantom

Δεν γνωρίζουμε αν ο Ολλανδός μουσικός αρκείται στα 570 PS και τα 850 Nm της εργοστασιακής Rolls-Royce Cullinan ή ζήτησε από τη Mansory να αυξήσει την απόδοση. Ο βελτιωτικός οίκος πάντως παρέχει ένα πακέτο αναβάθμισης που προσθέτει 40 PS και 100 Nm.

Rolls-Royce Cullinan

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube