Νέα αξεσουάρ TRD για το ανανεωμένο Toyota GR Yaris

Νέα αξεσουάρ TRD για το ανανεωμένο Toyota GR Yaris

Αναβαθμίστε το Toyota GR Yaris σας με γνήσια αξεσουάρ της Toyota Racing Development.

GR Yaris

Το Toyota GR Yaris υπέστη πρόσφατα facelift κι η TRD δεν θα μπορούσε να αφήσει τους αγοραστές παραπονεμένους. Έσπευσε λοιπόν να παρουσιάσει μια σειρά από επιπλέον αξεσουάρ, με τα οποία μπορούν να εξοπλίσουν το αγαπημένο τους καυτό χάτσμπακ.

Τα σημαντικά νέα για την ανανεωμένη έκδοση του GR Yaris είναι ότι η ισχύς αυξήθηκε στους 280 ίππους, αλλά κι ότι υπάρχει επιλογή για αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων.

Τι είναι ακόμα καλύτερο από ένα GR Yaris; Μα ένα GR Yaris που θα φοράει τα αξεσουάρ της TRD!

GR Yaris

Μπροστά, ξεχωρίζουμε ένα πιο επιθετικό σπόιλερ. Μειώνει την κάθετη αεροδυναμικά παραγόμενη δύναμη στον μπροστινό άξονα του GR Yaris. Υπάρχουν επίσης πλαϊνά μαρσπιέ και νέος πίσω διαχύτης. Όλα μελετημένα ώστε να είναι ομορφότερα στο μάτι, αλλά και να αποδίδουν σωστά από θέμα αεροδυναμικής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ανέκδοτο, το Toyota GR Yaris κοστίζει στη Γαλλία σχεδόν €110.000

Αυτό ισχύει και για τη νέα αεροτομή στο πίσω μέρος και τα καλύμματα στα πλαϊνά παράθυρα. Αν θέλετε επιπλέον χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε κόκκινες και μαύρες λωρίδες για τα πλαϊνά του αμαξώματος.

GR Yaris

Νέα αμορτισέρ κι αναβαθμισμένα τακάκια TRD υπόσχονται μια ακόμα πιο καθαρόαιμη εμπειρία στη γρήγορη οδήγηση. Για τις στιγμές που θα πηγαίνετε πιο χαλαρά, πινελιές από ανθρακονήματα θα ομορφύνουν την καμπίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota GR Yaris φοράει τα αυτοκόλλητα της Celica του 1993

Στο ταμπλό, στους αεραγωγούς, στις εσωτερικές χειρολαβές των θυρών. Υπάρχει ακόμα και κάρμπον πλαίσιο για την πινακίδα κυκλοφορίας.

GR Yaris

Εν τω μεταξύ, χτες έληξε η προθεσμία για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα 200 συνολικά συλλεκτικά GR Yaris, που θα κατασκευαστούν για τους Sébastien Ogier και Kalle Rovanperä.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ειδικές εκδόσεις του Toyota GR Yaris με διαπιστευτήρια WRC

Θυμίζουμε ότι η Toyota θα παράξει μόλις 100 αυτοκίνητα στην αντίστοιχη έκδοση για τον κάθε οδηγό και δεν αρκεί να έχετε τα χρήματα για να αποκτήσετε ένα. Πρέπει να κληρωθείτε κιόλας. Οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν στις 18 Απριλίου. Δεν θα αποκτήσουν απλώς το πιο ονειρικό GR Yaris, αλλά ένα ολόκληρο πακέτο.

GR Yaris

Που θα περιλαμβάνει φιλοξενία από την Toyota στον ιαπωνικό αγώνα WRC του 2024. Εκεί θα αλληλεπιδράσουν με τον οδηγό του οποίου το μοντέλο επέλεξαν. 

Θα ξεναγηθούν στα πιτ κι αφού παρακολουθήσουν τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, θα λάβουν δώρα έκπληξη. Τα ονόματά τους θα εμφανιστούν στα αγωνιστικά του 2024 σε επιλεγμένους αγώνες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube