Škoda, ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όφελος έως €1.500

Škoda, ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όφελος έως €1.500

Η Škoda, μέσω της ενέργειας «Škoda Days» προσφέρει μοναδικά προνόμια και ειδικές τιμές για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της.

Škoda Fabia

Έχοντας μία πλούσια και αξιόλογη γκάμα μοντέλων, με κορυφαίες προτάσεις και καινοτόμες τεχνολογικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες, η Škoda δίνει την ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό της χώρας να κάνει άμεσα δικό του ένα από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητά της με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

«Škoda Days» ονομάζεται η ενέργεια κατά την οποία ισχύουν πολύ ελκυστικές τιμές και προνόμια που καθιστούν την απόκτηση ενός Škoda πιο εύκολη και πιο συμφέρουσα από ποτέ. Ενδεικτικά, κάποια από τα ειδικά προνόμια που ισχύουν κατά την διάρκεια των «Škoda Days»:

• To Škoda Kamiq με όφελος €1.000 και επιτόκιο 3,9%
• To Škoda Scala με όφελος €1.000 και επιτόκιο 3,9%
• To Škoda Κaroq με όφελος €1.500
• Το Škoda Octavia hybrid με όφελος €1.500

Τα προνόμια ισχύουν έως τέλος Απριλίου, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Škoda

Škoda Kamiq

Τώρα μπορούν όλοι να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα της μάρκας και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα μοναδικά προνόμια που θα ισχύουν στις «Škoda Days» κάνοντας μία επίσκεψη σε μία από τις εκθέσεις του δικτύου εξουσιοδοτημένων εμπόρων της τσεχικής φίρμας σε όλη την Ελλάδα.

Γιατί τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία να αγοράσει κάποιος ένα Škoda, στην καλύτερη τιμή και με μοναδικά προνόμια. Τα προνόμια ισχύουν έως τέλος Απριλίου, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Škoda. Για τους πελάτες λιανικής, προσφέρονται επιπλέον, τέσσερα χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube