Με τριπλή πρωτιά ολοκληρώθηκε το 2023 για τη Suzuki

Με τριπλή πρωτιά ολοκληρώθηκε το 2023 για τη Suzuki

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το 2023 για τη Suzuki, ούσα πρώτη στις ταξινομήσεις του περασμένου Δεκεμβρίου.

Suzuki S-Cross

Στο κλείσιμο του 2023, η Suzuki ανέβηκε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, κατακτώντας την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις του Δεκεμβρίου και σηματοδοτώντας έτσι το κλείσιμο μίας συνολικά επιτυχημένης χρονιάς.

Η ιαπωνική εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις με ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς 10,3%, το οποίο μάλιστα ανεβαίνει στο 14,0% στις πωλήσεις λιανικής. Αυτή η αξιοσημείωτη επίδοση αντικατοπτρίζει την προτίμηση  και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού προς τα μοντέλα της Suzuki.

Με ιδιαίτερα θετικό πρόσιμο ολοκληρώθηκε το 2023 για την Suzuki, με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων τον περασμένο Δεκέμβριο

Suzuki Vitara

Το Vitara, συγκεκριμένα, ξεχώρισε για άλλη μια φορά ως το δημοφιλέστερο SUV της αγοράς. Με μερίδιο αγοράς 9,7% για το μήνα Δεκέμβριο, το Β-SUV της φίρμας αποδεικνύει την προτίμηση των καταναλωτών σε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει επαρκέστατη απόδοση, στιλ και προσιτή ποιότητα. Αυτή η πρωτιά επιβεβαιώνει τη δυναμική της Suzuki στην κατηγορία SUV και αντανακλά την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

Όσον αφορά την ετήσια ανάπτυξη, το 2023 ήταν μια χρονιά ιστορικής επιτυχίας για τον Ιάπωνα κατασκευαστή. Η αγορά αυτοκινήτου γενικά εμφάνισε αύξηση 27,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά η Suzuki ξεπέρασε αυτό το στατιστικό, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή αύξηση 72,3%.

Στην κατηγορία των λιανικών πωλήσεων, κατέλαβε την 3η θέση με μερίδιο αγοράς 8,6%.  Αυτή η αύξηση στην αγορά αντικατοπτρίζει τη σταθερή επέκταση της παρουσίας της εταιρείας και την αναγνώριση της ποιότητας και της αξίας των προϊόντων της στον καταναλωτικό κοινό.

Suzuki S-Cross

Βλέποντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2023, οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η υφιστάμενη γκάμα των SUV, με τα μοντέλα S-Cross, Vitara και Ignis, παραμένει στο επίκεντρο των προτιμήσεων της αγοράς. Η προσθήκη του ολοκαίνουριου Swift, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της εταιρείας στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Το νέο μοντέλο αναμένεται και φιλοδοξεί να προσελκύσει ένα σημαντικό μερίδιο καταναλωτών, προσφέροντας ένα κράμα καινοτομίας και απόδοσης υψηλού επιπέδου.

Με γνώμονα την παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων στην αγορά αυτοκινήτων, η Suzuki ανανεώνει το ραντεβού με τους υποψήφιους πελάτες της στο πλήρες και καλά δομημένο δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube