Από 21.900 ευρώ το ανανεωμένο Isuzu D-Max

Από 21.900 ευρώ το ανανεωμένο Isuzu D-Max

Με νέο πιο ισχυρό κινητήρα 1,9 λίτρων και πολλές αισθητικές, αλλά και ουσιαστικές αλλαγές.

Η κατηγορία των pick-up στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν είναι μόνο μια επαγγελματική προσέγγιση αλλά και μια lifestyle επιλογή. 

Βέβαια, αυτό δεν συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη όπου η κατηγορία διακρίνεται για το χρηστικό της χαρακτήρα. Ωστόσο, η πρόθεση της Mercedes-Benz να μπει σε αυτήν με την X-Class, προδίδει μια στροφή, ενώ οι φήμες πως και η Peugeot το σκέφτεται την επισφραγίζει. Στα παραπάνω συνηγορούν και οι ταξινομήσεις των αυτοκινήτων της συγκεκριμένης κατηγορίας στην Ευρώπη που το 2016 έφτασαν τις 170.000 μονάδες

Στην Ελλάδα από την άλλη οι πωλήσεις ακολουθούν την πορεία της υπόλοιπης αγοράς και έτσι το 2016 υποχώρησαν στις 2.200 μονάδες έναντι 15.000 που ήταν το 2009.

Πρωταγωνιστές είναι τα Toyota Hilux, Nissan Navara και Ford Ranger με το Isuzu D-Max να ακολουθεί στην 4η θέση. Ωστόσο τώρα, με το νέο D-Max οι προσδοκίες αυξάνονται και στόχος είναι η είσοδος στην τριάδα. 

Άλλωστε η Isuzu μετρά ως εταιρεία ούτε λίγο ούτε πολύ 100 χρόνια ζωής με ισχυρή τεχνογνωσία στα επαγγελματικά αυτοκίνητα και με ακόμη πιο δυνατή παρουσία στην εξέλιξη κινητήρων diesel.

 
Στην τελευταία βασίζεται και η πιο σημαντική αλλαγή στο καινούργιο D-Max το οποίο κάτω από το καπό του έχει πλέον έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα 1,9 λίτρων στη θέση αυτού των 2,5 λίτρων που φιλοξενούσε μέχρι πρότινοςΜάλιστα ο νέος κινητήρας αποδίδει και έναν ίππο περισσότερο και έτσι η ισχύς του φτάνει τους 164 ίππους στις 3.600 rpm. 
 

Το νέο D-Max λοιπόν χάρη και στο κατά 100 kg μικρότερο βάρος του αλλά και στο βελτιωμένο έξι σχέσεων κιβώτιό του, έχει καλύτερες επιδόσεις αλλά και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Στις αισθητικές αλλαγές κυριαρχούν η νέα μάσκα, το επανασχεδιασμένο πίσω μέρος, οι αλλαγή στη θέση των προβολέων ομίχλης αλλά και η νέα σχεδίαση του εσωτερικού με την καλύτερη ηχομόνωση και τα αναβαθμισμένα σε ποιότητα υλικά. 

Οι τιμές του νέου Isuzu D-Max ξεκινούν από τα 21.900 ευρώ για την έκδοση με τη μονή καμπίνα και από τα 30.150 ευρώ για την 4θυρη έκδοση

Δείτε στο συνημμένο αρχείο τον πλήρη τιμοκατάλογο του νέου D-Max

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube