Lamborghini Huracán βελτιωμένη από την Misha Designs

Lamborghini Huracán βελτιωμένη από την Misha Designs

Πλήρες αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα με άκρως επιθετική εμφάνιση

Ο αμερικανικός βελτιωτικός οίκος Misha Designs από την Καλιφόρνια, παρουσίασε ένα εκτενές αεροδυναμικό πακέτο για την Lamborghini Huracán LP610-4, που απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να ανανεώσουν την εμφάνιση του υπεραυτοκινήτου με κάτι πιο εξεζητημένο.

Τα νέα μέρη του αμαξώματος από ανθρακονήματα, περιλαμβάνουν εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με άκρως επιθετική σχεδίαση, καπό και φτερά με επιπλέον εσοχές, επεκτάσεις του σπλίτερ και των πλευρικών μαρσπιέ, πτερύγια στις εισαγωγές αέρα, έναν τεράστιο διαχύτη, τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και μια μεγάλη σταθερή αεροτομή. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 & LP580-2

Lamborghini Huracan by misha designs

Το bodykit της Misha Designs έχει αρκετά μέρη από άβαφα ανθρακονήματα ενώ μειώνει και το βάρος της τετρακίνητης Huracan.

Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις, τα μηχανικά μέρη της μικρής Lamborghini παραμένουν ίδια, με τον γνωστό V10 κινητήρα 5,2 λίτρων να αποδίδει 610 PS και 57,2 kgm ροπής.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα παρουσιάστηκε η ανανεωμένη Huracán Evo με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, αυξημένη απόδοση 640 PS και 61,1 kgm ροπής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Lamborghini Huracán Performante

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube