GTT: Το νόθο παιδί της Ford Mustang και του Ford GT

GTT: Το νόθο παιδί της Ford Mustang και του Ford GT

Ο βελτιωτικός οίκος Zero to 60 θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση SEMA μια Ford Mustang με σαφείς επιρροές από το επερχόμενο Ford GT.

Μπορεί με την πρώτη ματιά να μοιάζει με δημιούργημα του Photoshop, όμως είναι αληθινό, θα παρουσιαστεί στη SEMA και θα κυκλοφορήσει στον δρόμο.

Πρόκειται για μια Ford Mustang GT η οποία έχει δεχθεί επεμβάσεις έτσι ώστε, ειδικά στο πίσω μέρος, να παραπέμπει απευθείας στο καινούργιο Ford GT. Το αποτέλεσμα βαφτίστηκε GTT, και είναι σίγουρο ότι θα διχάσει με την εμφάνισή του. Είναι σημαντικά φαρδύτερο από μια συμβατική Mustang, ενώ πατάει σε ζάντες της HRE Performance με διαστάσεις 9,5x22’’ μπροστά και 11x22’’ πίσω.

Κάτω από το αμφιλεγόμενο παρουσιαστικό του, το GTT κρύβει ακόμα περισσότερη δύναμη από το GT, αφού με τη χρήση μηχανικού υπερσυμπιεστή της ProCharger, η ισχύς έχει αυξηθεί από τα 420 σε πάνω από 800 PS. Ο προγραμματισμός του βελτιωμένου κινητήρα έχει γίνει από την SCT.
    
Το GTT οφείλει την ύπαρξή του στον Kenny Pfitzer, σχεδιαστή με 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο της βελτίωσης και των custom κατασκευών. Ο ίδιος ήταν επί χρόνια το δημιουργικό μυαλό της West Coast Customs, πριν φύγει για να ιδρύσει τη Zero to 60 στις αρχές του 2016.

[Πηγή: Motor Trend]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube