Νέο Opel Adam Rocks S

Νέο Opel Adam Rocks S

Άλλη μία έκδοση προσθέτει η Opel στην πλούσια γκάμα του Adam.

Μετά την κλειστή, την Canvas Top, την Rocks και την S, η Opel προσθέτει στην γκάμα του niche Adam άλλη μία έκδοση, την Rocks S.

Όπως λέει και το όνομα της έκδοσης, το Adam Rocks S συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά των δύο εκδόσεων, δηλαδή διαθέτει crossover εμφάνιση, έχει υφασμάτινη οροφή και κινητήρα από την δυνατή έκδοση S.

Πιο αναλυτικά, το Adam Rocks S διαθέτει τούρμπο κινητήρα 1,4 λίτρων με απόδοση 150 ίππων που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 8,5 sec και τελική ταχύτητα 210 km/h. Επιπλέον, η έκδοση S διαθέτει χαμηλωμένη κατά 15 mm ανάρτηση σε σχέση με το Rocks, ενώ έχει και μεγαλύτερα αναβαθμισμένα φρένα και ESP που απενεργοποιείται πλήρως. Η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι 5,9 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 είναι 139 gr/km.

Εμφανισιακώς, το Adam Rocks S ξεχωρίζει από τους τροχούς 18” και την μεγάλη πίσω αεροτομή, με το αμάξωμα να προσφέρεται σε 11 διαφορετικά χρώματα και την οροφή σε πέντε. Στο εσωτερικό, τον απαραίτητο σπορ τόνο χαρίζουν οι διακοσμητικές φάσες από το S και τα μπάκετ καθίσματα της Recaro.

Το Opel Adam Rocks S θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο σαλόνι του Άμστερνταμ στις 17 Απριλίου.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube