Αποκάλυψη: Νέο Opel Adam S, το μοντέλο παραγωγής

Αποκάλυψη: Νέο Opel Adam S, το μοντέλο παραγωγής

Η Opel αποκάλυψε επίσημα το Adam S παραγωγής, οι πλήρεις λεπτομέρειες του οποίου θα δημοσιοποιηθούν στο Mondial de l’ Automobile 2014, στο Παρίσι στις 2 Οκτωβρίου.

Σε συνέχεια του αυτοκινήτου που αποκάλυψε η Opel τον Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης, χαρακτηρίζοντάς το ως «κοντινό στο μοντέλο παραγωγής», το νέο Adam S παραγωγής έρχεται με αεροδυναμικό body kit, χαμηλωμένη ανάρτηση και δέκα νέα χρώματα.

Κάτω από το καπό, το νέο Opel Adam S θα κρύβει έναν 1.400άρη κινητήρα τούρμπο με 150 PS που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν που περνά την κίνηση στον εμπρός άξονα. Οι επιδόσεις του «εκρηκτικού» Adam θα είναι 8,5” για την επιτάχυνση 0-100 km/h και 220 km/h τελική ταχύτητα.

Το νέο Adam S, που επιμελήθηκε το τμήμα OPC της Opel, διαθέτει ακόμη αναβαθμισμένο σύστημα φρένων σε σχέση με το στάνταρ Adam και 17άρες ή 18άρες (έξτρα) ζάντες με λάστιχα διάστασης 225/35.

Το νέο Adam S, που μαζί με το Adam Rocks και Adam Cabrio θα συνιστούν μια υπολογίσιμη γκάμα, θα διατεθεί στις αγορές από τον Νοέμβριο και σε τιμές που θα ανακοινωθούν επισήμως στο Mondial de l’ Automobile 2014, στο Παρίσι στις 2 Οκτωβρίου.

[Πηγή Opel]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube