Μποϊκοτάζ στο Twitter από το VW Group

Μποϊκοτάζ στο Twitter από το VW Group

Τo Volkswagen Group είναι μια από τις πολλές εταιρείες που σταματούν τις πληρωμένες αναρτήσεις στο Twitter μετά την απόκτησή του από τον Elon Musk. 

Όλες οι μάρκες του Volkswagen Group έχουν σταματήσει τις πληρωμένες δραστηριότητες στο Twitter μέχρι νεοτέρας, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 23 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Volkswagen, είπε ότι συνέστησε σε όλα τα brand που απαρτίζουν το Group να σταματήσουν τις πληρωμένες διαφημίσεις στο Twitter μέχρι νεωτέρας, μετά την εξαγορά της πλατφόρμας από τον Elon Musk.

Εκπρόσωπος της Volkswagen επιβεβαίωσε ότι όλες οι μάρκες συμμορφώθηκαν άμεσα με τη σύσταση (σ.σ.: περί εντολής πρόκειται), με την Audi να έχει επιλέξει να απαντά μονό σε ερωτήσεις πελατών και να έχει σταματήσει κάθε άλλη δραστηριότητα.

Εκπρόσωπος της Audi δήλωσε στο Reuters πως η εταιρεία παρακολουθεί την κατάσταση και ανάλογα με τις εξελίξεις θα αποφασίσει πώς θα κινηθεί στο επόμενο διάστημα. H αναφορά στην Audi έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η εταιρεία είχε καθημερινή δραστηριότητα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Η απόκτηση του Twitter από τον Elon Musk στα τέλη του Οκτωβρίου, έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και στο ίδιο το Μέσο, καθώς ο Musk απέλυσε σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης αλλά και πολλούς εργαζόμενους. Παράλληλα με μια σειρά emails που έχει στείλει στο προσωπικό της εταιρείας, έχει αναθεωρήσει τους όρους εργασίας προς το χειρότερο, ενώ όπως έχει πει, θα αναλάβει ο ίδιος τη διοίκηση με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube