Mercedes-AMG G 63 ασορτί με σκάφος της Cigarette Racing Team

Mercedes-AMG G 63 ασορτί με σκάφος της Cigarette Racing Team

Ένας συνδυασμός για απόλυτη κυριαρχία σε στεριά και θάλασσα!

Η Mercedes-AMG και η Cigarette Racing παρουσίασαν στο Miami τους τελευταίους καρπούς της συνεργασίας τους - την G 63 Cigarette Edition μαζί με το αντίστοιχο σκάφος 59’ Tirranna AMG Edition. Αυτή είναι η 12η φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για ειδικές εκδόσεις κατασκευών σε στεριά και θάλασσα, από το 2007 μέχρι σήμερα.

Ξεκινάμε από το σκάφος μήκους 18 μέτρων με το όνομα Cigarette Racing Team 59’ Tirranna AMG Edition. Το πολυτελές και σπορ σκάφος εξοπλίζεται με έξι supercharged κινητήρες V8 Mercury Racing 450R 4,6 λίτρων που ο καθένας αποδίδει 456 PS. Η συνδυαστική ισχύς 2.739 PS επιτρέπει τελική ταχύτητα 129 km/h στο νερό - μια εξαιρετική επίδοση για ένα σκάφος αυτού του μεγέθους που χωρά 26 επιβάτες. Επιπλέον, ένα σύστημα gyrostabilizer μειώνει τις κλίσεις κατά 80%  και δύο προωθητήρες στη πρύμνη και την πλώρη διευκολύνουν το δέσιμο στις μαρίνες.

Εξωτερικά, το σκάφος είναι βαμμένο σε μαύρη μεταλλική απόχρωση με χρυσά γραφικά AMG ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις με συνδυασμό macchiato beige και dark blue. Εκτός από το μεγάλο καναπέ, το ψυγείο, την αποθήκη και τη μεγάλη τηλεόραση, στο σαλόνι, υπάρχει δωμάτιο με κρεβάτι king size και ένα μεγάλο μπάνιο με ξεχωριστό ντουζ. Ένα ηχοσύστημα 5.200 watt της JL Audio Marine με 29 ηχεία παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχους σε όλες τις γωνιές του σκάφους, ενώ στο κατάστρωμα βρίσκουμε μια κουζίνα με τραπέζι, grill, νεροχύτη και πάγκο προετοιμασίας φαγητού. Το σύστημα ελέγχου μέσω iPad επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Mercedes-AMG G 63 Cigarette Edition

Επιστρέφουμε λοιπόν στη στεριά όπου μας περιμένει η G 63 με τον γνωστό κινητήρα V8 biturbo 4,0 λίτρων της AMG που αποδίδει 585 PS. Το σύστημα τετρακίνησης έχει αναλογία 40:60 με περισσότερη δύναμη στον πίσω άξονα, ενώ η ενεργή ανάρτηση AMG Ride Control προσαρμόζεται ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Η ειδική έκδοση Cigarette Edition ξεχωρίζει από την εξωτερική απόχρωση με μαύρο μεταλλικό χρώμα σε συνδυασμό με χρυσά και γκρι αυτοκόλλητα, τις ζάντες 22" με χρυσά δαχτυλίδια και  το πακέτο AMG Night Package που περιλαμβάνει σκουρόχρωμες λεπτομέρειες από χρώμιο και μαύρα ματ σκαλοπάτια στα μαρσπιέ.

Στο εσωτερικό το θηριώδες SUV έχει χειροποίητες επενδύσεις nappa leather σε αποχρώσεις machiatto beige και dark blue και σπορ τιμόνι AMG performance με ανθρακονήματα (όπως και στο σκάφος). Τέλος, τα πατάκια και η λαβή στο ταμπλό φέρουν την επιγραφή Cigarette.

Όσοι θέλουν να θαυμάσουν τις δημιουργίες των Mercedes-AMG και Cigarette Racing μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση Miami International Boat Show μεταξύ 13 και 17 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube