Έρχεται το νέο Hyundai Elantra [video]

Έρχεται το νέο Hyundai Elantra [video]

Η Hyundai θα παρουσιάσει την έβδομη γενιά του Elantra στις 17 Μαρτίου.

Η Hyundai δημοσίευσε το πρώτο teaser-video της έβδομης γενιάς Elantra η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου στο Hollywood. Το C-Segment μοντέλο που τοποθετείται κάτω από το Sonata στη γκάμα της Hyundai, έρχεται πέντε χρόνια μετά από την παρουσίαση της προηγούμενης γενιάς με σημαντικές αναβαθμίσεις.

Η νέα πλατφόρμα επέτρεψε στους σχεδιαστές του νέου Elantra να του χαρίσουν βελτιωμένες αναλογίες με αυξημένο μήκος, μεγαλύτερο πλάτος και μικρότερο ύψος. Η σχεδιαστική γλώσσα "Parametric Dynamcs" χαρακτηρίζεται από έντονες πτυχώσεις στο αμάξωμα. Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η μεγάλη γρίλια της Hyundai που ενώνεται με τα επιθετικά φώτα LED. Στο προφίλ, τρεις γραμμές ενώνονται στο ίδιο σημείο (κάτι που συνήθως αποφεύγουν οι σχεδιαστές για λόγους ευκολίας στην παραγωγή), ενώ η κεντρική character line αποτελεί προέκταση των γραμμών του εμπρός προφυλακτήρα και σβήνει στην ουρά τύπου "fastback".

Hyundai Elantra

Στο εσωτερικό το οποίο η Hyundai χαρακτηρίζει ως "Immersive Cocoon", οι όγκοι αγκαλιάζουν τον οδηγό, ο οποίος έχει μπροστά του ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια μεγάλη οθόνη αφής - όπως προστάζουν οι σχεδιαστικές τάσεις της εποχής μας.

Σύμφωνα με την Hyundai, από το 1990 μέχρι σήμερα, οι έξι γενιές Elantra/Avante έχουν πουλήσει πάνω από 13,8 εκατομμύρια μονάδες, κάτι που αποδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι το μικρομεσαίο μοντέλο για την εταιρεία. Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για τη νέα γενιά Elantra θα έχουμε στις 17 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai Sonata

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube