Δύο ακόμα teaser για το επόμενο Toyota Land Cruiser [video]

Δύο ακόμα teaser για το επόμενο Toyota Land Cruiser [video]

Δύο μόλις ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, η Toyota συνεχίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον για τη νέα γενιά του «πλοίου της ερήμου».

H Toyota μπορεί να διατηρεί ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της νέας γενιάς Land Cruiser, LC300, φροντίζει όμως να διοχετεύει σιγά σιγά στον κόσμο στοιχεία από το επερχόμενο off roader της. Ο λόγος για δύο νέα teaser video που ανέβασε, τα οποία ίσως και να είναι τα τελευταία, αν σκεφτούμε πως η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου θα ακολουθήσει στις 9 Ιουνίου. 

Το πρώτο video, διάρκειας μόλις 6 sec, μας αποκαλύπτει τα πίσω φωτιστικά σώματα, τεχνολογίας LED. Το δεύτερο, με τη σειρά του, έχει την ίδια διάρκεια και μας εμφανίζει τις αδρές γραμμές της μπροστινής όψης, μαζί με τα αντίστοιχα φωτιστικά σώματα. Από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία προκαλεί εντύπωση το ανάγλυφο του καπό, που μέχρι πρότινος εικάζαμε ότι θα κρύβει από κάτω του κάποιο V8 σύνολο.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες διαρροές, το πιο πιθανό είναι να δούμε το νέο Land Cruiser με ένα V6 κινητήρα. Ένα σύγχρονο σύνολο που θα καταφέρνει να περιορίσει αισθητά την κατανάλωση, χωρίς ωστόσο να υστερεί σε ισχύ και ροπή. Εφόσον τα νούμερα που ακούγονται είναι ακριβή, τότε μιλάμε για ένα μοτέρ 3,5 λίτρων, με 415 PS και 650 Nm. Για όσους τώρα προτιμούν τους πετρελαιοκινητήρες, λογικά θα υπάρξει ένας V6 3.3, με 306 PS και 700 Nm ροπής. 

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Land Cruiser, καθώς και φωτογραφίες του που έχουν διαρρεύσει, μπορείτε να βρείτε εδώ
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube