Ανανέωση για το Subaru Forester

Ανανέωση για το Subaru Forester

Η ιαπωνική έκδοση του D-SUV της Subaru δέχεται στοχευμένες επεμβάσεις για να συνεχίσει την εμπορική της πορεία.

Η Subaru παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Forester για την αγορά της Ιαπωνίας η οποία φέρνει αισθητικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Να θυμίσουμε πως η σημερινή πέμπτη γενιά του μοντέλου έκανε πρεμιέρα το 2018, οπότε η ιαπωνική φίρμα θεώρησε πως ήρθε η στιγμή για ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Subaru Forester 2.0 e-Boxer

Το D-SUV απέκτησε ανασχεδιασμένη μάσκα με νέα φώτα LED, μεγαλύτερη γρίλια και διαφορετικές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Στο προφίλ η εικόνα είναι γνώριμη με νέα σχέδια τροχών (έως 18") και πλουσιότερη χρωματική παλέτα. Ανεπαίσθητες είναι οι επεμβάσεις στην ουρά όπου το μαύρο στοιχείο ανάμεσα στα φώτα και κάτω από το παρμπρίζ είναι πλέον βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος. 

Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού - Touring, X-Break, Advance και Sport trim - το Forester αποκτά σπορ ή περιπετειώδεις πινελιές. Στο εσωτερικό έχουμε νέες επιλογές για τις επενδύσεις σε πόρτες, ταμπλό και καθίσματα.

Subaru

Η Subaru δεν αρκέστηκε σε επιδερμικές αλλαγές, με τη νέα ρύθμιση της ανάρτησης να προσφέρει καλύτερη ποιότητα κύλισης και μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον έχουμε αναβαθμισμένο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης Eyesight με πιο ευρυγώνιο φακό στην κάμερα και νέο λογισμικό.

Κάτω από το καπό του Subaru Forester που κυκλοφορεί στην ιαπωνική αγορά βρίσκεται είτε ο υβριδικός e-Boxer 2,0 λίτρων (150 PS) με το σύστημα e-Active Shift Control, είτε ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,8 λίτρων (174 PS). Σε κάθε περίπτωση η δύναμη μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς με τη βοήθεια του συστήματος Symmetrical All-Wheel Drive της Subaru.

Μετά από την ανανέωση του Subaru Forester ιαπωνικών προδιαγραφών, περιμένουμε αντίστοιχες αναβαθμίσεις και στα μοντέλα που κυκλοφορούν σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube