Ξενοδοχείο που παρκάρεις το αυτοκίνητο στο μπαλκόνι! [video]

Ξενοδοχείο που παρκάρεις το αυτοκίνητο στο μπαλκόνι! [video]

Το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικό ανελκυστήρα που σε μεταφέρει μαζί με το αυτοκίνητο κατευθείαν στο μπαλκόνι του δωματίου σου!

Ξενοδοχείο μπαλκόνι

Γιατί να ψάχνεις θέση για να παρκάρεις και να κουβαλάς τα πράγματά σου μέσα στη νύχτα και στη βροχή, όταν μπορείς να παρκάρεις στο μπαλκόνι, στο ξενοδοχείο;

Η εύρεση μιας αξιοπρεπούς θέσης στάθμευσης κοντά στο ξενοδοχείο που έχεις επιλέξει (αν δεν έχει πάρκινγκ), μπορεί να γίνει εφιάλτης. Ενδέχεται να έχει υψηλή χρέωση, να υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις ή να πρόκειται για κακόφημη συνοικία. Να πρέπει να περπατήσετε μέσα στη νύχτα ή στη βροχή, φορτωμένος με μπαγκάζια ή μισοκοιμισμένα κουτσούβελα.

Ξενοδοχείο της Φρανκφούρτης σου δίνει τη δυνατότητα να παρκάρεις το αυτοκίνητο στο μπαλκόνι

Ένα γερμανικό ξενοδοχείο έχει λύσει όλα τα παραπάνω προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σου δίνει τη δυνατότητα να παρκάρεις το τετράτροχο καμάρι σου στο μπαλκόνι του δωματίου σας! Πρόκειται για το b'Mine Hotel στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και οι λάτρεις της αυτοκίνησης θα το εκτιμήσουν δεόντως.

Ξενοδοχείο μπαλκόνι

Τα δωμάτια CarLoft του ξενοδοχείου σου επιτρέπουν να προσεγγίσεις με το αυτοκίνητο το δωμάτιο, αντί να το παρκάρεις στον δρόμο ή σε μια άβολη πολυώροφη δομή στάθμευσης. Δεν είναι μόνο βολικό, αλλά σου επιτρέπει να βλέπεις το αυτοκίνητό σου από την άνεση του κρεβατιού και να μη βρίσκεσαι στιγμή μακριά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ξενοδοχείο για petrolheads στη Βρετανία

Η διαδικασία του check-in είναι η συνηθισμένη, αλλά η μαγεία ξεκινά μόλις σου δοθεί η κάρτα-κλειδί για το δωμάτιο. Οδηγείς μέχρι το πίσω μέρος του ξενοδοχείου, σαρώνεις την κάρτα κι ένας από τους δύο ανελκυστήρες αυτοκινήτων θα σε ανεβάσει μαζί με το αυτοκίνητο  απευθείας στο δωμάτιο. Στη συνέχεια βγαίνεις από τον ανελκυστήρα και παρκάρεις στο ιδιωτικό σου μπαλκόνι.

Ξενοδοχείο μπαλκόνι

Η υπηρεσία δεν θα κάνει θραύση μόνο στους θερμοκέφαλους αυτοκινητόφιλους. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που θα εκτιμηθούν κι από τους πιο πρακτικούς: Δεν χρειάζεται να αποχωριστείς την άνεση της καμπίνας. Δεν θα βραχείς, κρυώσεις, περπατήσεις, κουβαλήσεις σε απόσταση και σε ανελκυστήρες μισοκοιμισμένα παιδιά και βαριές αποσκευές. 

Κι από τιμή; Τα δωμάτια με την επιλογή στάθμευσης στο μπαλκόνι κοστίζουν περί τα €250 ευρώ, ενώ για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων, υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης. Και βέβαια, η υπηρεσία παρέχει απόλυτη ασφάλεια για το όχημά σας, αφού πρόσβαση στο μπαλκόνι έχετε μόνο εσείς.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube