Πώς θα ήταν 10 δημοφιλή supermini σε έκδοση cabrio

Πώς θα ήταν 10 δημοφιλή supermini σε έκδοση cabrio

Η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας μας επιτρέπει να δούμε πώς θα ήταν 10 μικρά σε εκδόσεις cabrio, ώστε να ευχηθούμε να βγουν ή... να αηδιάσουμε.

Οι ανοιχτές εκδόσεις δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στη γκάμα των supermini της αγοράς. Όμως με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και αρκετό μεράκι μπορούμε να δούμε πώς θα ήταν ως cabrio τα δημοφιλέστερα μικρά της αγοράς.

Υπεύθυνος για αυτή τη συλλογή των 10 δυνητικών supermini cabrio είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όνομα X-Tomi Design. Πρόκειται για έναν σχεδιαστή που πειραματίζεται αισθητικά με τα περισσότερα νέα μοντέλα. Πρόσφατα είχαμε παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για ένα Abarth 500X αλλά και μια έκδοση pick-up του Volvo XC90. Αυτή τη φορά επενέβη με το μαγικό... ποντίκι του σε 10 μικρά, από την Alfa Romeo MiTo ως το VW Polo, κόβοντας την οροφή τους και πραγματοποιώντας οποιαδήποτε αλλαγή χρειαζόταν ώστε να μοιάζουν σαν πραγματικά ανοιχτά μοντέλα.

Θυμίζουμε ότι τα supermini που έκοψαν την οροφή τους και κατάφεραν να κάνουν επιτυχημένη εμπορική καριέρα είναι ελάχιστα. Ανάμεσά τους είναι τα Peugeot 206 CC και 207 CC αλλά και το Mini Cabrio, το οποίο κυκλοφορεί μέχρι σήμερα. Από τα μοντέλα που έφτιαξε παραπάνω ο X-Tomi Design, εσείς ποιο θεωρείτε ότι θα μπορούσε να γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία αν έβγαινε στην παραγωγή;

[Πηγή: X-Tomi Design]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube