Σπουδή στο νέο Volvo XC90

Σπουδή στο νέο Volvo XC90

Μια πρόταση για... premium αγρότες

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα βγει ποτέ στην παραγωγή, όμως η εταιρία X-Tomi πρέπει μάλλον να έχει προηγούμενα με τη Volvo.
 
Μόνον έτσι εξηγείται το γεγονός πως πριν καλά- καλά παρουσιαστεί το νέο XC90, έσπευσε να δημοσιοποιήσει ένα σχέδιο το οποίο παρουσιάζει το αυτοκίνητο σε έκδοση... pick-up.
 
Λαμβάνοντας υπόψη πως η Volvo δεν έχει καμία ιστορία της παραγωγής αυτού του τύπου των οχημάτων με εξαίρεση το PV54 από το 1939, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να δούμε ένα... φορτηγό με βάση το SUV πολυτελείας. 
 
Ωστόσο δεδομένης της αγάπης που τρέφουν οι Aμερικανοί στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, δεν θα τους χάλαγε καθόλου να έχουν ένα τέτοιο pick-up. Μάλιστα σημειώνεται πως η καλύτερη θα ήταν η υβριδική εκδοχή για να καλύπτει και τις περιβαλλοντολογικές τους ανησυχίες
 
Σε κάθε περίπτωση μόνον χαμόγελα προκαλεί η συγκεκριμένη πρόταση, αφού η Volvo δεν πρόκειται ποτε΄να επιτρέψει να «μαϊμουδευτεί» με αυτόν τον τρόπο το νέο XC90, στο οποίο έχει επενδύσει πάρα πολλά για την αναβάθμιση της εικόνας της. 
 
[Πηγή: Χ-Tomi Design μέσω worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube