Οι επιπτώσεις της βλακείας σε ένα Citroën Ami [video]

Οι επιπτώσεις της βλακείας σε ένα Citroën Ami [video]

Aν προσπαθείς να μιμηθείς τον Lewis Hamilton στο Μονακό με ένα Citroën Ami, αυτά θα πάθεις... 

Το θέμα για κάθε οδηγό είναι να ξέρεις τι έχει στα χέρια του. Τι όχημα οδηγεί! Έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς «κουλούς» να καταστρέφουν σούπερκαρς απλά γιατί δεν μπορούν να τιθασεύσουν τη δύναμή τους. Αλλά για να καταστρέψεις ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης όπως το Citroën Ami, πρέπει να έχεις ιδιαίτερο ταλέντο. 

Στο βίντεο που θα δείτε ένα Ami κινείται στους φημισμένους δρόμους του Μονακό και συγκεκριμένα στην περίφημη, από τα Grand Prix της Formula 1, φουρκέτα του Grand Hotel -γνωστή και ως φουρκέτα Fairmont ή Loews, 

Το πρώτο πέρασμα, γίνεται ανάποδα στη φορά που πάει το Grand Prix και ο δρόμος είναι ανηφορικός. Το Ami προσπαθεί να πάρει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη φουρκέτα και ακούγονται να λάστιχά του να... υποφέρουν.

Ωστόσο τα καταφέρνει. Στη συνέχεια ο οδηγός του επιχειρεί κάτι ανάλογο αλλά με ανάποδη φορά. Εδώ τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Το Ami σηκώθηκε στις δύο ρόδες και τούμπαρε. Η απορία που γεννάται διατυπώνεται με τη γνωστή ρήση: Πού πας ρε Καραμήτρο;

Eυτυχώς η ταχύτητα ήταν μικρή και ούτε ο οδηγός, ούτε οι πεζοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο έπαθαν κάτι.

Είναι προφανές πως ο οδηγός του βίντεο είχε και «συνεργούς» καθώς κάποιοι βιντεοσκοπούσαν την προσπάθειά του. Στη συνέχεια όμως την ανέβασαν στο διαδίκτυο και απλά τον έκαναν ρεζίλι. 

Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει η αστυνομία του Πριγκιπάτου, που φημίζεται για την αυστηρότητά της.
Έως ότου μάθουμε τις επιπτώσεις στον «χερά» οδηγό του Ami, εσείς δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube