Ο Vin Diesel διαφημίζει ηλεκτρικά σκούτερ [video]

Ο Vin Diesel διαφημίζει ηλεκτρικά σκούτερ [video]

Ο Vin Diesel, πρωταγωνιστής του έπους «Fast and Furious», οδηγεί αυτοκίνητα ανάλογου φιζίκ. Όλο μούσκουλα. Αλλά εδώ, το όνομα «Diesel» προμοτάρει κάτι σαφώς πιο «φλώρικο»: Ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Vin Diesel & Yadea G5

Αυτό κι αν είναι μεγάλη παραχώρηση: Τι παραχώρηση; Ανατροπή! Ο Αμερικανός Vin Diesel, ο διάσημος ηθοποιός του κινηματογραφικού «έπους» Fast and Furious, αποφάσισε να διαφημίσει κάτι που δεν έχει πλέον να κάνει με αυτοκίνητα φουλ στα κυβικά και στα άλογα που συνηθίζει να οδηγεί στις ταινίες του. Αυτή τη φορά, ο Diesel πιάνει στα χέρια του το τιμόνι ενός ηλεκτρικού σκούτερ, του Yadea G5.

Το γεγονός είναι ότι αυτή η επικοινωνία αποτελεί σημάδι της εξέλιξης των ασιατικών εμπορικών σημάτων: Η Yadea είναι ένας Κινέζος κατασκευαστής δίτροχων που στοχεύει στη διεθνή επέκτασή του. Η κινεζική φίρμα κάνει ήδη εξαγωγές σε μέρος της Ευρώπης και στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξ ου και αυτή η πρόσληψη πέντε αστέρων για μια ισχυρή καμπάνια μάρκετινγκ.

Το αφεντικό της Yadea παίζει ένα ακόμη χαρτί για να πουλήσει τα προϊόντα του: Tην πανδημία του Covid. Υπογραμμίζει τα οφέλη της ατομικής κινητικότητας με ηλεκτρικά σκούτερ σε μεγάλες πόλεις για να αποφύγεις τον συνωστισμό στις μαζικές συγκοινωνίες. Και για να το κάνει, προτείνει με το G5 δύο εκδόσεις, Pro και City (με αντίστοιχη ισχύ 2,3 και 3,1 kW), με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου με χωρητικότητα 1,56 και 1,9 kWh, αυτονομία 60 και 130 km αντίστοιχα), και επαναφόρτιση στο 80% σε δύο ώρες σε μια τυπική, οικιακή πρίζα. Η μέγιστη ταχύτητα είναι των Yadea G5 είναι 45 km/h.

Αυτό το σκούτερ με μινιμαλιστικό σχεδιασμό πωλείται ήδη στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα) σε συγκεκριμένους εξειδικευμένους ιστότοπους στην τιμή των €3.300 το City και €4.500 το Pro.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube