Ο Roger Federer πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση της Mercedes-Benz S-Class [video]

Ο Roger Federer πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση της Mercedes-Benz S-Class [video]

Ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών οδηγεί τη νέα λιμουζίνα της Mercedes-Benz.

H Mercedes-Benz έχει επιλέξει μια ομάδα από αθλητές και celebrities για να προμοτάρουν τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της S-Class, με έναν από αυτούς να είναι ο διάσημος τενίστας Roger Federer.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα Mercedes-Benz S-Class [video]

Στο διαφημιστικό σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων βλέπουμε στιγμιότυπα από την πολυάσχολη ζωή του Federer ο οποίος θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους τενίστες όλων των εποχών. Ο Ελβετός έχει κερδίσει 20 Grand Slam και έχει περάσει 310 εβδομάδες στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης.

Υπό αυτό το πρίσμα, η διαφήμιση εξετάζει το πώς χαλαρώνει ένας αθλητής αυτής της κλάσης που χρειάζεται να ταξιδεύει διαρκώς και να βρίσκεται σε κορυφαία σωματική κατάσταση για να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Όπως φαντάζεστε, στη χαλάρωση του Federer συμβάλλει και η νέα λιμουζίνα της Mercedes-Benz με τα ειδικά προγράμματα αναζωογόνησης, καθώς και τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ηχομόνωση στο εσωτερικό της. 

Εκτός από τον Roger Federer, στην καμπάνια της νέας Mercedes-Benz S-Class συμμετέχουν ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 Lewis Hamilton και η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια/συνθέτης Alicia Keys.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube