Μετωπική με τα όλα της! [video]

Μετωπική με τα όλα της! [video]

Οδόστρωμα χάλια, βροχή και πιθανότατα φθαρμένα λάστιχα συνηγόρησαν στο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη στη Ρωσία.

Το περιστατικό του video συνέβη την περασμένη Δευτέρα στην περιφέρεια του Ivanovo, μια περιοχή περίπου 250 km νοτιοδυτικά της Μόσχας, στο Καζάν.

Το φορτηγό που ήταν εφοδιασμένο με την κάμερα που κατέγραψε το τραγικό δυστύχημα, δείχνει ο οδηγός του σε μια ελαφριά δεξιά καμπή να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούεται μετωπικά με ένα αντιδιερχόμενο και ανήμπορο να αντιδράσει βαν Mercedes-Benz Vito.

Απόν τη σφοδρή αυτή σύγκρουση, σύμφωνα με την περιγραφή, σκοτώθηκαν δύο άτομα, προφανώς οι επιβάτες του Vito. Δεν αναφέρονται όμως οι λόγοι που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του φορτηγού. Εκείνο που μπορούμε να εκτιμήσουμε είναι ότι το φορτηγό πήγαινε αρκετά γρήγορα για τις επικρατούσες συνθήκες, κάτι που συνάγεται από την ταχύτητα με την οποία πλησιάζει τα προπορευόμενα αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Προσπέρασε από δεξιά κι έκανε μετωπική αριστερά! [video]

Υποθέτουμε ότι η απώλεια του ελέγχου συνέβη είτε λόγω της μεγάλης ταχύτητας είτε λόγω επιβράδυνσης. Στην δεύτερη περίπτωση η βροχή και ενδεχομένως τα φθαρμένα λάστιχα οδήγησαν στην υποστροφική αντίδραση του φορτηγού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube