Προσπέρασε από δεξιά κι έκανε μετωπική αριστερά! [video]

Προσπέρασε από δεξιά κι έκανε μετωπική αριστερά! [video]

H χρήση της λωρίδας επιτάχυνσης για προσπέραση πολλαπλασιάζει την πιθανότητα ατυχήματος, με προφανή απόδειξη το video που ακολουθεί.

Η προσπέραση από τη λωρίδα επιτάχυνσης ή την έξτρα λωρίδα που δημιουργείται για να στρίψεις σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας είναι κοινή παράβαση και ανοησία και στη χώρα μας.

Το περιστατικό που θα δείτε συνέβη στις 30 Αυγούστου στην περιοχή του Krasnoyarsk στη Ρωσία. Το Toyota Chaser, ένα σεντάν μικρότερο από το Crown, αποφάσισε να πατήσει πάνω στη λωρίδα εξόδου, στη νησίδα ασφαλείας (σχάρα) και στη συνέχεια στη λωρίδα επιτάχυνσης του ίδιου κόμβου για να προσπεράσει ένα φορτηγό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έχεις σίγουρα δίπλωμα, γκρίνγκο; [video]

Στο τέλος της λωρίδας επιτάχυνσης, όπου υπήρχε πολύ σκόνη και χώμα, ο οδηγός του Chaser, προσπαθώντας να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην κύρια λωρίδα, αυτό υπέρστρεψε, χάθηκε ο έλεγχος και συγκρούστηκε μετωπικά με αντιδιερχόμενο αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός τριών ανθρώπων. Δυστυχώς, η περιγραφή του video δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες, αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός από τους τραυματίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube