Κι όμως, η Bugatti ξεκινάει σε λίγους μήνες την εξέλιξη της επόμενης Chiron

Κι όμως, η Bugatti ξεκινάει σε λίγους μήνες την εξέλιξη της επόμενης Chiron

Όπως αποκάλυψε ο CEO της Bugatti, Wolfgang Durheimer, στο Road and Track, στην εταιρεία βρίσκονται κιόλας στο πρώτο στάδιο του σχεδιασμού του επόμενου μοντέλου

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, στη Bugatti έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το διάδοχο μοντέλο της πανίσχυρης Chiron, του αυτοκινήτου που μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 400 km/h και να επιβραδύνει ξανά στα 0 km/h σε λιγότερα από 42 δευτερόλεπτα.

 Σύμφωνα με τον CEO της Bugatti, Wolfgang Durheimer «Το ερώτημα σε σχέση με το τι είδους αυτοκίνητο θα είναι το επόμενο της Chiron μοντέλο, πρέπει να απαντηθεί μέσα στο 2019. Το επόμενο έτος θα είναι μια χρονιά προπαρασκευής, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αξιολογήσουμε διαφορετικές ιδέες» είπε χαρακτηριστικά ο Durheimer.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
Δείτε την Bugatti Chiron να γράφει 0-400-0 km/h σε 42” [video]

Η Bugatti αυτή τη στιγμή είναι πολύ απασχολημένη με την κατασκευή της Chiron, καθώς πρέπει να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής της περίπου 70 Chiron το χρόνο. Ωστόσο το 2018 η εταιρεία θα αξιολογήσει διαφορετικές ιδέες για τα πρώτα πρωτότυπα του επόμενου hypercar και ένα χρόνο αργότερα θα ξεκινήσει η αληθινή μηχανολογική εξέλιξη. Στο μεταξύ, όπως επιβεβαίωσε ο Durheimer η εταιρεία έχει πουλήσει ήδη 300 από τις 500 Chiron που είναι προγραμματισμένες να παραχθούν συνολικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Τόσο καίει η Bugatti Chiron


«Η Chiron θα είναι μαζί μας για κάμποσο καιρό ακόμα. Το πλάνο είναι να μείνει στην παραγωγή για έξι χρόνια και αυτή τη στιγμή η λίστα αναμονής φτάνει τα τέσσερα χρόνια, Έχουμε ήδη πουλήσει 300 από τις συνολικά 500 που θα παραχθούν και κατασκευάζουμε 70 το χρόνο . Δεν πρόκειται να αυξήσουμε αυτό το όριο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε τη Bugatti Chiron των 420 km/h


Μπορούμε λοιπόν με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι δεν πρόκειται να δούμε το διάδοχο μοντέλο της Chiron πριν από το 2022 ή το 2023. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας. Μήπως όμως η Bugatti θελήσει να επεκτείνει τη γκάμας της με ένα πιο φθηνό σούπερκαρ;

Ο Durheimer είναι αρνητικός
«Προς το παρόν είμαι σίγουρος ότι η Bugatti θα παραμείνει το απόλυτο αυτοκινητικό προϊόν. Εξαιρετικά προηγμένη, εξαιρετικά γρήγορη και ικανή, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Θα έχει μόνο τα καλύτερα υλικά, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βέβαια την υψηλότερη τιμή. Καμία έκπτωση σε τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
Ντοκιμαντέρ για τη Bugatti Chiron από το National Geographic [video]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube