IcEmotions από την Alfa Romeo [video]

IcEmotions από την Alfa Romeo [video]

Στη Σουηδική Λαπωνία ταξιδεύει η Alfa Romeo για να μας δείξει μια άλλη πτυχή των Giulia και Stelvio.

Η χειμερινή περίοδος στο βόρειο ημισφαίριο προσφέρει στις αυτοκινητοβιομηχανίες την δυνατότητα να ταξιδέψουν με ευκολία στον αρκτικό κύκλο, μιας και το βόρειο κομμάτι της σκανδιναβικής χερσονήσου ενδείκνυται λόγω μορφολογίας και φυσικής ομορφιάς.

Η οδήγηση πάνω σε μια παγωμένη λίμνη αποτελεί μοναδική εμπειρία, ενώ το χαρακτηριστικό λυκόφως χαρίζει ξεχωριστές εικόνες και πλάνα. Αυτά τα στοιχεία πήγε να «εκμεταλλευτεί» η Alfa Romeo για να αναδείξει τον σπορ και ισορροπημένο χαρακτήρα των δύο μοντέλων της.

Στο βίντεο θα δείτε όλη την γκάμα της Giulia να συνοδεύει την Stelvio σε αυτό το μοναδικό ταξίδι, με την 4κίνητη Veloce (γκρι Giulia) και το σπορ SUV να έχουν την τιμητικής τους στις «πόζες».

To σύστημα Q4 AWD που διαθέτουν οι 4κίνητες Alfa Romeo καταγράφει διαρκώς διαφορετικές οδηγικές παραμέτρους, προκειμένου να μοιράζει με το βέλτιστο τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες, ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης και την πρόσφυση του οδοστρώματος. Σε κανονικές συνθήκες το 100% της ροπής κατευθύνεται στον πίσω άξονα, με το ποσοστό να είναι σε θέση να μεταβληθεί μέχρι και 50% στους εμπρός τροχούς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube