Η καραμπόλα των Volkswagen Golf GTI

Η καραμπόλα των Volkswagen Golf GTI

Τρία VW Golf GTI MK7.5 τράκαραν μεταξύ τους σε δρόμο της περιφέρειας!

Φωτογραφίες με τρακαρισμένα σπόρτσκαρ και σούπερκαρ κυκλοφορούν συχνά στο διαδίκτυο, όμως την προσοχή μας έκλεψε ένα περίεργο περιστατικό που περιλαμβάνει καραμπόλα τριών Volkswagen Golf GTI!

Τα μοντέλα είναι γενιάς MK7.5 (2017-2020) σε μαύρη, κόκκινη και λευκή απόχρωση με τις ίδιες προαιρετικές πεντάκτινες ζάντες 18", ηλιοροφή και aftermarket προεκτάσεις στην αεροτομή τους. Όλα αυτά υποδεικνύουν πως ίσως έχουμε να κάνουμε με μια παρέα φίλων που βγήκαν να οδηγήσουν στην εξοχή -αν και μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε καθώς δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το περιστατικό. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια συνάντηση ιδιοκτητών Golf GTI. Οι μπλε πινακίδες κυκλοφορίας μοιάζουν να προέρχονται από την Κίνα οπότε υποθέτουμε πως το ατύχημα συνέβη εκεί.

Αν κρίνουμε από τη θέση των αυτοκινήτων, ο οδηγός του προπορευόμενου κόκκινου Golf έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στις μπαριέρες ύστερα από τη στροφή. Ως αποτέλεσμα το μαύρο Golf δεν πρόλαβε να σταματήσει και εμβόλισε το κόκκινο αυτοκίνητο. Δυστυχώς ούτε ο οδηγός του τρίτου λευκού Golf δεν κατάφερε να σταματήσει και προσέκρουσε με δύναμη στο πίσω μέρος του μαύρου Golf. 

Και τα τρία GTI έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, όμως τουλάχιστον τα δύο από αυτά φαίνεται πως μπορούν εύκολα να επισκευαστούν καθώς η ταχύτητα με την οποία τράκαραν δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Όσο για τους οδηγούς, μάλλον δεν τραυματίστηκαν, όμως είναι σίγουρο πως δύσκολα θα ξεχάσουν αυτή τη μέρα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube