Φορητή μηχανή καφέ για όλα τα μοντέλα της SEAT

Φορητή μηχανή καφέ για όλα τα μοντέλα της SEAT

Η Handpresso προσφέρει οικονομία και πρακτικότητα στους λάτρεις του καφέ.

H SEAT ανακοίνωσε την διάθεση της συσκευής Handpresso για όλα τα μοντέλα της, η οποία απευθύνεται στους οδηγούς που θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση στον αγαπημένο τους καφέ χωρίς καν να βγουν από το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Handpresso τοποθετείται στη διπλή ποτηροθήκη που βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, και ετοιμάζει μια δόση 50ml ζεστού καφέ espresso μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά παίρνοντας ρεύμα από την πρίζα 12v. Όταν δε χρησιμοποιείται, η συσκευή αποθηκεύεται στην ειδική θήκη μεταφοράς που μπαίνει με τη σειρά της στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και έχει χώρο για δύο γυάλινα ποτήρια, χαρτοπετσέτες, κουτάλια και κάψουλες καφέ.

handpresso

Η Handpresso διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με κόστος £185 (215 ευρώ) και ετήσιο κόστος χρήσης £405 (470 ευρώ) ενώ η SEAT προσφέρει εγγύηση 12 μηνών. Αυτό σημαίνει πως κάνοντας χρήση της συσκευής, ένας μέσος οδηγός μπορεί να εξοικονομήσει έως και £1.800 (2.090 ευρώ) μέσα σε ένα χρόνο, αποφεύγοντας παράλληλα τις ουρές στις καφετέριες.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα δύο γυάλινα σκεύη αντί για τα παραδοσιακά ποτήρια μιας χρήσης, ο χρήστης κάνει καλό και στο περιβάλλον - ενδεικτικό είναι πως μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2,5 δισεκατομμύρια ποτήρια μιας χρήσης καταλήγουν στα σκουπίδια κάθε χρόνο.

Για να αποδείξει την χρησιμότητα της συσκευής, η SEAT επικαλέστηκε την σχετική έρευνα της AA που προτείνει στους οδηγούς να σταματούν κάθε δύο ώρες και να πίνουν δύο καφέδες σε ταξίδια μεγαλύτερης διάρκειας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube