Δείτε πώς αυτή η Cadillac κατέληξε στην οροφή δύο αυτοκινήτων [video]

Δείτε πώς αυτή η Cadillac κατέληξε στην οροφή δύο αυτοκινήτων [video]

Ο οδηγός βγήκε με όπισθεν κάθετα στον αυτοκινητόδρομο πριν προσγειωθεί σε γειτονικό πάρκινγκ.

Αν αναρωτιέστε πώς κατάφερε ο οδηγός αυτής της λευκής Cadilac XTS να την προσγειώσει πάνω στις οροφές δύο παρκαρισμένων αυτοκινήτων, σίγουρα δεν είστε οι μόνοι.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα στην περιοχή Hernando της Florida (ΗΠΑ). Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σερίφη που μίλησε σε τοπικά μέσα, ο άντρας που οδηγούσε την Cadillac είχε επισκεφθεί κατάστημα drive-trough με ATM.

Για άγνωστο λόγο έκανε όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα και πέρασε πάνω από το γρασίδι στον αυτοκινητόδρομο. Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, ο οδηγός συνέχιζε με την όπισθεν στρίβοντας στη διασταύρωση προτού καταλήξει σε κοντινό πάρκινγκ, πάνω σε ένα Volkswagen Jetta και ένα Dodge Journey.

Η τρελή πορεία της Cadilac φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από dashcam (μεταξύ 0.10-0.27). Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς η σύγκρουση με διερχόμενα οχήματα αποφεύχθηκε καθαρά από τύχη ενώ κανένας δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο εσωτερικό των 2 παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Η αστυνομία πάντως συνεχίζει τις έρευνες για τους λόγους που οδήγησαν τον άντρα σε αυτή την αψυχολόγητη πράξη.

 

Cadillac takes a Wrong turn from David Bramblett on Vimeo.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube