Αποχωρεί ο COO της Mitsubishi

Αποχωρεί ο COO της Mitsubishi

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αλλαγών στην μετά-Ghosn εποχή στη Συμμαχία.

Ο Trevor Mann διευθυντής λειτουργιών (chief operating officer) της Mitsubishi, θα αποχωρήσει από τη θέση του. Ο 57χονος Mann, εντάχθηκε στο δυναμικό της Nissan στο Ηνωμάνο Βασίλειο το 1985 και το 2016 εστάλη στη Mitsubishi μετά την εξαγορά του 34% της τελευταίας από τη Nissan.

Μετά την ένταξη στην Nissan ως ένας εκ των επικεφαλής στο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Sunderland της βορειοανατολικής Αγγλίας, ο Mann ανέλαβε άλλους ευρωπαϊκούς ηγετικούς ρόλους προτού προωθηθεί σε ακόμη υψηλότερες στα κεντρικά γραφεία της Nissan στην Ιαπωνία.

Ο Mann θα εγκαταλείψει την εταιρεία στα τέλη Μαρτίου και τη θέση του θα πάρει ο Ashwani Gupta, που τώρα είναι ανώτερος αντιπρόεδρος για τα εμπορικά οχήματα στη συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi.

Η Mitsubishi ανακοίνωσε τις αλλαγές την Τετάρτη ως μέρος ευρύτερων ανακατατάξεων μεταξύ των κορυφαίων στελεχών της Nissan και της Mitsubishi μετά τη σύλληψη του Carlos Ghosn τον Νοέμβριο.

Η Mitsubishi δεν σχολίασε τίποτα σε σχέση με το μέλλον του Mann στην εταιρεία, σε αντίθεση με τη Nissan που δήλωσε ότι ο Mann δεν θα επιστρέψει σε κάποια θέση στη Συμμαχία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube