Ζήσε την εμπειρία οδήγησης ενός μονοθεσίου της Formula 1 ή ενός WRC

Ζήσε την εμπειρία οδήγησης ενός μονοθεσίου της Formula 1 ή ενός WRC

Το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα άνοιξε στη Βουλιαγμένης και σου προσφέρει την ένταση οδήγησης ενός μονοθεσίου της Formula 1 ή ενός WRC!

The Pilot Center

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς είναι να βρίσκεσαι στο κόκπιτ ενός μονοθεσίου της Formula 1 και να στρίβεις στην Parabolica; Ή στο μπάκετ ενός αυτοκινήτου του WRC και να κατηφορίζεις τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Μόντε Κάρλο; 

Οι παραπάνω εμπειρίες μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν, έστω και εικονικά, στο «The Pilot Center»! Το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών οδήγησης και πτήσης που άνοιξε στην χώρα μας.

Το The Pilot Center είναι ένα ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών για όλη την οικογένεια και προσφέρει την πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα που έχεις ποτέ φανταστεί. Ειδικά για τους λάτρεις της ταχύτητας, θα κάνει την αδρεναλίνη τους να χτυπήσει κόκκινο!

Ο μαγικός κόσμος του WRC
Ο προσομοιωτής WRC διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός αυθεντικού αυτοκινήτου αγώνων με πλήρη κίνηση και ρυθμίζεται για να προσαρμοστεί στην ηλικία και την εμπειρία κάθε οδηγού, για την απόλυτη αίσθηση ενός αληθινού οχήματος, σε αληθινές συνθήκες αγώνα. 

Με δυνατότητα επιλογής διαφορετικών διαδρομών, με προηγμένο σύστημα feedback, με αναταράξεις ή με κίνηση ακόμα πιο έντονη σε χωμάτινους δρόμους και με τον κατευθυνόμενο αέρα να δυναμώνει όσο πιο γρήγορα κινείσαι, ζεις πραγματικά το όνειρο σου στις ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις, του Μόντε Κάρλο και πολλές άλλες ενώ μπορείς να κάνεις και Drift στις Ελληνικές και σε ξένες διάσημες πίστες. 

The Pilot Center

Εδώ, ο πιλότος της Formula 1 είσαι εσύ!
Ο προσομοιωτής Formula 1 είναι ακριβές αντίγραφο ενός αληθινού μονοθεσίου, με ρεαλιστικά κινουμένη βάση πλήρης κίνησης, με προηγμένο τιμόνι με Force Feedback, για να νιώθεις όλες τις δυνάμεις G που νιώθει και ένας επαγγελματίας οδηγός. 

Το ρεαλιστικό εσωτερικό, η πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα και η αίσθηση ότι συμμετέχεις ενεργά και πραγματικά σε αγώνα ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη. Ο προσομοιωτής Formula 1 είναι μοναδικός, λόγω της αυθεντικότητας της εμπειρίας που προσφέρει.

Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής και ξεπέρασε τα όρια με μια κατακόκκινη Ferrari στις πιο διάσημες στροφές του πλανήτη, αυτές που έχουν κατακτήσει ο Lewis Hamilton, ο Fernando Alonso, ο Sebastian Vettel και όλοι οι ημίθεοι της ταχύτητας. Η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις των Grand Prix και για όσους πιστεύουν ότι «τα ρεκόρ είναι για να σπάνε».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του The Pilot Center, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 387, στην Ηλιούπολη Αττικής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube