Προσφορά από τη Citroën για τα 100 χρόνια Ιστορίας

Προσφορά από τη Citroën για τα 100 χρόνια Ιστορίας

Με αφορμή τον ένα αιώνα της, η γαλλική εταιρεία προσφέρει ενδιαφέρουσες προσφορές στους πελάτες της.

Η Citroën μετράει ήδη 100 χρόνια από τότε που το Type A πήρε την έγκριση Τύπου της Γαλλίας κι έγινε το πρώτο μοντέλο μαζικής παραγωγής στην Ευρώπη.

Από εκεί κι έπειτα, υπήρξαν πολλές φορές ακόμα που η γαλλική εταιρεία είχε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό να πει, όπως για παράδειγμα την Traction Avant, αλλά και την DS με την υδροπνευματική ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Citroën C3 1.2 PureTech 110 EAT6

Προκειμένου λοιπόν να γιορτάσει τα 100 χρόνια της, η εταιρεία προσφέρει δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές: Η πρώτη είναι η παροχή ενός πολύ ενδιαφέροντος χρηματοδοτικού προγράμματος για όλα τα C3 και C3 Aircross, με 3,9% επιτόκιο.

Μαζί του υπάρχουν και πέντε χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, και η τιμή της δόσης ξεκινάει από τα €145/μήνα.

Παράλληλα ξεκινάει και η διάθεση της iTouch, μιας νέας έκδοσης του C3 που περιλαμβάνει: Το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης 3D με φωνητικές εντολές Citroën Connect Nav, αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDi 100

Η συγκεκριμένη έκδοση θα διατεθεί για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε άκρως προνομιακή τιμή. Όσοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της εταιρείας ή το www.citroen.com.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube