Τα πρώτα βήματα του Focus RS RX του Ken Block [video]

Τα πρώτα βήματα του Focus RS RX του Ken Block [video]

Η γνωριμία των οδηγών της Hoonigan Racing, του Ken Block και του Andreas Bakkerud, με το όπλο τους για το φετινό πρωτάθλημα World Rallycross.

Με το Focus RS RX να διαγράφει ήδη μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα FIA World Rallycross, η Ford Performance έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από την πρώτη γνωριμία των οδηγών με αυτό.

Είναι φανερό το πάθος των ανθρώπων της Ford Performance όταν μιλάνε για το νέο τους δημιούργημα, και η ικανοποίηση του δοκιμαστή οδηγού Matthew Wilson από το αποτέλεσμα. Και φαίνεται ότι και οι Ken Block και Andreas Bakkerud το ευχαριστιούνται, αφού διαπιστώνουν ότι το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους σε μεγάλο βαθμό από την πρώτη βόλτα. Η οποία βόλτα έγινε τον περασμένο Απρίλιο στο χώρο του Kirkbride Airfield, και ήταν φουλ στα γλιστρήματα και τους εντυπωσιακούς ελιγμούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το Ford Focus RS (video)

Ο στόχος της ομάδας Hoonigan Racing ήταν ο Ken και ο Andreas να είναι ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα του θεσμού. Και όπως διαπιστώνουμε εκ των υστέρων, παρότι δεν απειλούν τους πρώτους της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, σε κάποιους αγώνες το έχουν καταφέρει σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube