Στα άδυτα της Ford Performance, για το Focus RS του Rallycross [video]

Στα άδυτα της Ford Performance, για το Focus RS του Rallycross [video]

Με μια σειρά από video η Ford μας ανοίγει την πόρτα της αγωνιστικής ομάδας που εξελίσσει το αγωνιστικό Focus του World RX.

Με το πρώτο από μια σειρά τεσσάρων video, όπως είχαν κάνει και με την έκδοση δρόμου του πολυαναμενόμενου Focus RS, η Ford μας μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα και την τεχνολογία εξέλιξης ενός αγωνιστικού.

Είναι αυτό με το οποίο ο Ken Block συμμετέχει στο World RX κόντρα στον Peter Solberg με DS3 και στον Sebastian Loeb που αγωνίζεται με το Peugeot 208. Τα δύο αυτοκίνητα που έχουν ήδη εξελιχθεί τρέχουν με την ομάδα Hoonigan Racing, του Ken Block. Δεύτερος οδηγός της ομάδας είναι ο Andreas Bakkerud, και ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος είναι στο Hockenheim, στις 6 Μαΐου.

Η Ford Performance με έδρα στο Dearborn του Michigan έχει εξελίξει τα αγωνιστικά αυτά από κοινού με την M-Sport που τρέχει το πρόγραμμα WRC της Ford και την Hoonigan Racing. Σε αυτό το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά video που θα κυκλοφορήσουν βλέπουμε φάσεις του σχεδιασμού στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον Block να κάθεται σε μια γυμνή καρότσα για να αποφασίσει την σωστή θέση οδήγησης και τους μηχανικούς της M-Sport να δουλεύουν πάνω στο αυτοκίνητο. Πάρτε μια ιδέα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube