Rossi: Συμβόλαιο δύο ετών ή τέλος

Rossi: Συμβόλαιο δύο ετών ή τέλος

Ο Valentino Rossi λέει ότι μετά το τέλος της φετινής σεζόν θέλει διετές συμβόλαιο, διαφορετικά σταματάει.

Όπως και των υπολοίπων εφτά εργοστασιακών αναβατών των Yamaha, Honda, Ducati και Suzuki, το συμβόλαιο του Rossi λήγει στο τέλος της σεζόν του 2016.

Το αφεντικό της Yamaha, Lin Jarvis δηλώνει έτοιμος για μια πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ δημοσιεύματα θέλουν την Ducati να έχει ήδη προσεγγίσει τον φετινό πρωταθλητή Jorge Lorenzo.

Ο Rossi, που κλείνει τα 37 την ερχόμενη Τρίτη, δήλωσε στο Sky Sports Italia ότι δεν σκέφτεται μονοετές συμβόλαιο. «Στο  τέλος του 2016 λήγει το τωρινό μου συμβόλαιο. Και θα πρέπει να αποφασίσω το μέλλον μου. Οπότε θα πρέπει να αποφασίσω αν θα θέλω να συνεχίσω για δύο ακόμη σεζόν ή να μην συνεχίσω καθόλου. Για να συνεχίσω, το διετές συμβόλαιο είναι προϋπόθεση από την πλευρά μου», δήλωσε ο Vale.

Το πώς θα προσαρμοστεί κάθε κατασκευαστής στα νέα ηλεκτρονικά και στα λάστιχα της Michelin θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις των οδηγών. Και ο Rossi θα πάρει την δική του απόφαση σχετικά νωρίς μέσα στη σεζόν. «Όπως είχα πει και το 2014. Θα το δω μετά τους πρώτους αγώνες. Πρέπει να δεις πως πάνε οι πρώτοι πέντε έξι αγώνες για να πάρεις τις αποφάσεις σου», δήλωσε ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube