Δηλώσεις και onboard video του John McGuinness από το Isle of Man [video]

Δηλώσεις και onboard video του John McGuinness από το Isle of Man [video]

Ο ανταγωνισμός που έχει να αντιμετωπίσει στο φετινό Isle of Man είναι οξύτατος, αλλά θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο John McGuinness, όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό ΜΟΤΟ αυτοπροσώπως, θέλει φέτος πάρα πολύ τη νίκη καθώς έχει μικρή ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Dunlop λόγω ηλικίας.

Ωστόσο έχει συναντήσει φέτος μεγαλύτερο ανταγωνισμό από αυτόν που περίμενε, τόσο από τους δύο Michael -λιγότερο τον Rutter και περισσότερο από τον Dunlop-, αλλά κυρίως από τον εκπληκτικό μέχρι στιγμής Ian Hutchinson! Ο McGuinness ελπίζει σε νίκες σε περισσότερες κατηγορίες για να φτάσει το ρεκόρ, αλλά ο ανταγωνισμός είναι οξύς παντού!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ τον John McGuinness να «ξύνει» τον τοίχο στο Macau [video]

Μαζί με το δυνατό ανταγωνισμό, σύμμαχος του κόσμου είναι και ο πολύ καλός καιρός, που αναμένεται να διατηρηθεί αμετάβλητος μέχρι την επόμενη Τρίτη, οπότε το Σάββατο στις 4 Ιουνίου θα είναι ηλιόλουστος, για να ευχαριστηθούμε θέαμα!

Προς το παρόν ο McGuinness δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας και έτοιμος να παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς θεωρεί ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

Το παρακάτω video από τον John McGuinness σε αγωνιστικό ρυθμό έχει ανέβει σήμερα και είναι το πρώτο για εφέτος:

[Ευχαριστούμε το motomag.gr για το τιπ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube