Δείτε τον John McGuinness να «ξύνει» τον τοίχο στο Macau [video]

Δείτε τον John McGuinness να «ξύνει» τον τοίχο στο Macau [video]

Για να πας τέζα με μοτοσικλέτα στο σιρκουί πόλης του Macau χρειάζονται πολλά άντερα. Και ο John McGuinness φαίνεται ότι τα έχει.

O αναβάτης John McGuinness είναι θαμώνας των επικίνδυνων σιρκουί, έχοντας πολλαπλές νίκες στο άκρως «θανατηφόρο» Isle of Man TT.

Toν έχουμε θαυμάσει στο ασφυκτικό Snaefell Mountain Course και σε αυτό το video θα τον δούμε στην απίστευτα στενή χάραξη του σιρκουί του Macau Grand Prix. Η πίστα στο Macau, που είναι μια κινεζική εκδοχή του Grand Prix του Monaco, διαθέτει πλάτος ικανό μόλις και μετά βίας να χωρέσει δύο μοτοσικλέτες, όπως μπορείτε να δείτε και στο κλιπάκι. Η κλειστοφοβική χάραξη έχει κάνει αυτό το σιρκουί πόλης διάσημο για την εξαιρετική δυσκολία του στους αγώνες, κάποιες φορές μάλιστα με τραγική κατάληξη.

Ο McGuinness δίνει σε όλους εμάς την ευκαιρία για ένα σπουδαίο γύρο στη σέλα μιας Honda Fireblade, βλέποντάς τον συχνά να ξύνει σχεδόν τον τοίχο. Και τελικά αντιλαμβάνεσαι πόσο στενά είναι εκεί μέσα, και πόσο περισσότερο «στενεύει» σε ρυθμό αγώνα. Ένα ride τρομακτικό και ταυτόχρονα τόσο διασκεδαστικό.

Και αν κάποιος ενθουσιάστηκε από τις ικανότητες του McGuinness, σας παραθέτουμε και link με νυχτερινό αγώνα του στο Le Mans. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να δούμε τις προσπάθειές του στο εφετινό Isle of Man. Ένα event που όχι μόνο o McGuinness έθεσε το νέο ρεκόρ γύρου με ηλεκτρική μοστοσικλέτα το 2015, αλλά νίκησε και στο SES TT Zero Challenge για τη Mugen.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube