Ford Focus RS: δεύτερο στάδιο βελτίωσης Mountune [video]

Ford Focus RS: δεύτερο στάδιο βελτίωσης Mountune [video]

Τώρα αρχίζουμε να μιλάμε σοβαρά για βελτίωση. Και έχει και τρίτο στάδιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Εξαιρετικό το Focus RS, αυτό λένε όσοι το οδηγούν και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Δεν σου λείπει η δύναμη, το κράτημα ή ο σπορ χαρακτήρας. Όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Όπως στο παρελθόν το Mitsubshi Evolution και το Subaru STi, τα αυτοκίνητα της κατηγορίας έγιναν τα αγαπημένα των βελτιωτών. Γενικά, ό,τι έχει τούρμπο, που βγάζει σχετικά εύκολα πολύ δύναμη, είναι μια πρόκληση. Η Mountune θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο βελτίωσης σε τρία στάδια. Το πρώτο σας το είχαμε δείξει πριν λίγο καιρό. Ήταν επιδερμικές αλλαγές, ό,τι πρέπει για αρχή. Αλλά τώρα αρχίζουμε να μιλάμε σοβαρά για βελτίωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το Ford Focus RS στην πίστα και στο δρόμο [video]

Στο δεύτερο στάδιο η βελτίωση περιλαμβάνει ένα ελαφρύτερο και πιο αποδοτικό ροϊκά εξελιγμένο intercooler, το οποίο συνδυάζεται με νέες σωληνώσεις και ανασχεδιασμένη πολλαπλή εισαγωγής της Mountune. Υπόσχεται καλύτερη απόκριση στο γκάζι, πέρα από την επιπλέον ισχύ. Και καλύτερο ήχο. Πακέτο έρχεται και μια νέα wastegate, αλουμινένια, απαραίτητη σε όποιον σκέφτεται να αυξήσει την πίεση υπερπλήρωσης. Κάτι που μάλλον θα γίνει στο 3ο στάδιο. Εν αναμονή λοιπόν... Μέχρι τότε απολαύστε το βίντεο.

Πηγή Autoevolution.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube