Έτσι θα ήταν ένα σωστό πεντάπορτο Fiat 500

Έτσι θα ήταν ένα σωστό πεντάπορτο Fiat 500

Καλό το 500L, αλλά οι λάτρεις του μικρού Fiat 500 ίσως να προτιμούσαν μια πεντάπορτη εκδοχή του όπως αυτή που προέκυψε με χρήση Photoshop.

Αρκετοί φίλοι της Fiat δεν επιφύλαξαν και την πιο θερμή υποδοχή για το 500L, ενώ θα περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες μια πεντάπορτη εκδοχή του συμβατικού Fiat 500. Δηλαδή κάτι σαν αυτό που οραματίστηκε το blog Auto Projecoes.

Οι άνθρωποι που διατηρούν το συγκεκριμένο πορτογαλικό blog συνηθίζουν να δημιουργούν νέες εκδόσεις μοντέλων παραγωγής, τις οποίες είτε ποτέ δεν σκέφτηκε είτε ποτέ δεν τόλμησε να υλοποιήσει η εκάστοτε αυτοκινητοβιομηχανία. Και τελευταίο τους δημιούργημα είναι το παραπάνω πεντάπορτο 500, το οποίο ονόμασαν Fiat 500 Quattroporte. Ανακριβές, αλλά χορταστικό όνομα.

Η προσθήκη των δύο επιπλέον θυρών έχει γίνει αρμονικά, και καθόλου δεν ξενίζει το αποτέλεσμα. Μάλιστα με την ύπαρξη του αποκλειστικά πεντάπορτου Lancia Ypsilon στη γκάμα του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles NV ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να βρει εύκολα τον δρόμο προς την παραγωγή. Και εφόσον το Ypsilon σύντομα θα διατίθεται μόνο στην Ιταλία δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος κανιβαλισμού των δύο μοντέλων, τουλάχιστον στις υπόλοιπες αγορές.

Μετά τη Lancia Delta Integrale του 21ου αιώνα βλέπουμε ότι και πάλι οι fans των ιταλικών μοντέλων καταθέτουν μια δική τους πρόταση για τα μοντέλα που θα ήθελαν να δουν στον δρόμο. Μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους ή αν θα το θαυμάζουμε κι αυτό μόνο στις οθόνες μας.

[Πηγή: Auto Projecoes μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube