Διαρροή: Νέα Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso

Διαρροή: Νέα Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso

Οι πρώτες εικόνες της Berlinetta Lusso από την Carrozzeria Touring Superleggera διέρρευσαν στο web, λίγο πριν από το ελβετικό ντεμπούτο της.

Βασισμένη στη Ferrari F12 Berlinetta, η Berlinetta Lusso στιλιστικά υλοποιείται με ένα νέο αμάξωμα γεμάτο καμπύλες και ρετρό αύρα.

Είναι φυσικό, μιας και πρόκειται για διαρροή, ότι δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση του αμαξώματος, είναι όμως εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι έχει αλλαχτεί κάθε πάνελ του. Στην καμπίνα δεν είναι εμφανή και πολλά πράγματα, αλλά μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη δερμάτινη δίχρωμη ταπετσαρία, τις ασημί διακοσμήσεις και τα πατήματα των μαρσπιέ αλά Carrozzeria Touring Superleggera.

Οι προδιαγραφές του μοτέρ και των επιδόσεων δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα φορά τον 6,2λιτρο V12 της στάνταρ Ferrari F12 Berlinetta, με τους 740 PS. Ομοίως και για το κιβώτιο θα είναι αυτό του στάνταρ αυτοκινήτου, δηλαδή ένα διπλόδισκο έξι σχέσεων που θα επιτρέπει στη Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,1” και να πιάνει στην ευθεία τα 340 km/h.

[Πηγή motori.corriere.it via WorldScoop]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube