Υβριδικά Range Rover προ των πυλών

Υβριδικά Range Rover προ των πυλών

Σε δοκιμές εξέλιξης το βενζινοκίνητο υβριδικό Range Rover που έρχεται πιθανότατα το 2018.

Plug-in hybrid εκδόσεις των Range Rover και Range Rover Sport εντοπίστηκαν σε δοκιμές εξέλιξης ενόψει του λανσαρίσματος που έχει προγραμματιστεί για το 2018.

Η σημερινή 4η γενιά Range Rover δέχτηκε κάποιες ελαφρές βελτιώσεις για το 2017, αλλά οι τελευταίες αυτές κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα φτάσουν στις εκθέσεις και οι υβριδικές εκδόσεις. Γιατί μπορεί τα χρήματα να μην είναι ζήτημα για τον ιδιοκτήτη ενός τέτοιου αυτοκινήτου, αλλά η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και οι χαμηλότερες εκπομπές ρύπων είναι στάση ζωής, δείχνει κοινωνική και οικολογική ευαισθησία, προφίλ που τόσο η μάρκα όσο και οι πελάτες της θέλουν να προβάλουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτό το νέο Range Rover Velar

Τα αυτοκίνητα δοκιμών έφεραν νέο προφυλακτήρα και διαφορετική γρίλια στη μάσκα, όπου φιλοξενείται και η θύρα φόρτισης. Ελαφρώς ανασχεδιασμένα είναι και τα φώτα, εμπρός και πίσω. Τα προειδοποιητικά αυτοκόλλητα εμπρός και πίσω δείχνουν ότι πρόκειται για εξηλεκτρισμένα μοντέλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από το καπό βρίσκεται μια υβριδική μονάδα με ηλεκτρικό μοτέρ να τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου τοποθετημένη κάτω από τον χώρο αποσκευών, σε συνδυασμό με βενζινοκινητήρα Ingenium, συνολικής απόδοσης 295 ίππων. Πιθανολογείται ότι το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί και ως αμιγώς ηλεκτρικό, με αυτονομία ως 50 km.



[Πηγή Autocar

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube