Θα μπορούσε να είναι η πισωκίνητη Alfa Romeo Giulietta 2018;

Θα μπορούσε να είναι η πισωκίνητη Alfa Romeo Giulietta 2018;

Μια επεξεργασμένη εικόνα, βασισμένη στη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Alfa Romeo, δείχνει την μορφή που θα μπορούσε να έχει η επόμενη Giulietta.

Προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί ακόμη κάποιο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο δοκιμών. Ούτε έχει πει κάτι σχετικό η Alfa Romeo. Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο ότι τα χρόνια έχουν περάσει και έχει φτάσει ο καιρός της αντικατάστασης της Giulietta με κάτι νέο.

Όπως η ίδια η Alfa Romeo δηλώνει, και κάνει πράξη με την Giulia και την Stelvio, ο μόνος δρόμος να πάει μπροστά η μάρκα είναι να επιστρέψει στις βασικές αρχές της και να αξιοποιήσει τον θρύλο που την συνοδεύει με συναρπαστικά αυτοκίνητα σε πισωκίνητες και τετρακίνητες πλατφόρμες. Μελετώντας προσεκτικά όσα κατά καιρούς έχουν ειπωθεί, η πλατφόρμα Giorgio της Giulia, η οποία είναι προσαρμόσιμη σε διαστάσεις και συστήματα μετάδοσης, θα σηκώσει το βάρος της ανάπτυξης νέων μοντέλων της Alfa Romeo στο προσεχές μέλλον.

Η στιγμή που η BMW θα αντικαταστήσει την Σειρά 1 με ένα προσθιοκίνητο μοντέλο, είναι μάλλον το καλύτερο timing για την Alfa να καλύψει αυτό το κενό με μία πισωκίνητη Giulietta. Αρμόζει στη μάρκα να έχει το μόνο πισωκίνητο και το πιο οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο της κατηγορίας.



Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας που έχει επεξεργαστεί ο Theophilus Chin έχει στοιχεία από την Giulia στο εμπρός μέρος και από την Stelvio στο πίσω. Κάποιοι ίσως κατηγορήσουν την μάρκα για μοντέλα σαν τις κούκλες μπάμπουσκα, αλλά αυτή είναι μια πρακτική που ακολουθούν οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες και δεν πρακτικά φαίνεται ότι δεν ενοχλεί τους πελάτες. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η Audi. Πριν την Giulietta πάντως φαίνεται ότι η Alfa Romeo θα σπεύσει να παρουσιάσει την Giulia Sportwagon.

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube