Νέο teaser για το μεγάλο SUV Coupé της Audi

Νέο teaser για το μεγάλο SUV Coupé της Audi

Μια ημέρα πριν από την επίσημη παρουσίαση του πρωτότυπου Q8, η Audi δίνει στη δημοσιότητα ένα τελευταίο teaser, που μας βάζει λίγο περισσότερο στο κλίμα για το τι να περιμένουμε από αυτό το μεγάλο SUV Coupe

Tο κόνσπετ Q8 θα έχει μερικούς άσσους στο μανίκι του, όπως σήμα της εταιρείας στην κολόνα που θα παίζει το ρόλο του λεβιέ.

Το μόνο που θα κάνει ο ο δηγός είναι να ακουμπά τον αντίχειρά του πάνω στους τέσσερις κύκλους του σήματος και η πόρτες θα ανοίγουν.  Επίσης χαρακτηριστικό είνα και το σήμα E-tron στον εμπρός προφυλακτήρα, που υποδηλώνει ότι το Q8 θα είναι ηλεκτροκινούμενο. Το αν θα είναι ένα plug-in υβριδικό ή καθαρά ηλεκτρικό, μένει να το δούμε. Στα πλαϊνά μαρσπιέ υπάρχει και το σήμα Quattro, επομένως είμαστε βέβαιοι ότι το Q8 θα είναι τετρακίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi Q2 1.6 TDI 6MT

Ενδιαφέροντα μοιάζουν και τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία μάλλον ενσωματώνουν ακόμα πιο προχωρημένη τεχνολογία προσαρμοζόμενου φωτισμού, κρίνοντας από το γεγονός ότι το φως κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα στο τζάμι. Όσο για τα πίσω, μάλλον έχουμε να κάνουμε με σειριακά OLED, τα οποία φαίνεται ότι συνδέονται με μια φαρδιά λευκή κολόνα φωτισμού στο πορτμπαγκάζ.

Η Audi επίσης μας άφησε να ρίξουμε και μια ματιά στο εσωτερικό, όπου βλέπουμε ένα start button αφής πάνω σε ένα τιμόνι που μοιάζει πολύ με αυτό του Q7. Το κόκκινο start button ενεργοποιεί το Audi Virtual Cockpit. Ξέρουμε ήδη ότι η δεύτερη γενιά του ψηφιακού πίνακα οργάνων της εταιρείας θα κάνει επίσημο ντεμπούτο με τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της Audi, το Α8. Που σημαίνει ότι το πρωτότυπο Q8 μπορεί επίσης να το έχει. Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε θα έχει και τη νέα πλατφόρμα infotainment MIB2+ (Modular Infotainment Platform) με επεξεργαστή Terga K1 από την Nvidia που συνθέτει on line πληροφόρηση με στοιχεία από το αυτοκίνητο. Η απεικόνιση θα έχει ακόμα πιο ευκρινή γραφικά, ως αποτέλεσμα πολύ υψηλής ανάλυσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αποκλειστικό: Οδηγούμε το νέο Audi Q5

Υπενθυμίζουμε ότι το Q8 έχει ήδη εντοπιστεί να κάνει δοκιμές εξέλιξης με καμουφαλρισμένο πρωτότυπο. Η Audi θα το βγάλει στην παραγωγή το 2019 και θα είναι αντίπαλος των BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube