Το νέο FIAT 500L δοκιμάζεται στα χιόνια

Το νέο FIAT 500L δοκιμάζεται στα χιόνια

Στο τελικό στάδιο δοκιμών η ανανεωμένη έκδοση του ιταλικού μοντέλου.

Το Οκτώβριο είχαμε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου καινούργιου Fiat 500L. 
 
Σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τις δοκιμές που κάνουν οι άνθρωποι της εταιρείας σε πολικές θερμοκρασίες. Είναι μια διαδικασία που ακολουθούν όλες οι εταιρείες σε κάποια φάση εξέλιξης των καινούργιων μοντέλων τους. 
 
 
Παρά το γεγονός ότι η εμφάνιση του 500L δεν κερδίζει πάντα κολακευτικά σχόλια, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο που ξεκίνησε την «επέκταση» του 500 και σε άλλες εκδόσεις πλην της κλασσικής και επιπλέον είναι ένα από τα καλύτερα σύγχρονα Fiat.
 
 
H ανανέωση εντοπίζεται τόσο εξωτερικά με την προσθήκη LED φώτων ημέρας,  επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, και  νέα μάσκα. Στο εσωτερικό θα έχουμε νέα υλικά που θα πλαισιώνουν το νέας επίσης σχεδίασης ταμπλό, με μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας UConnect, το οποίο θα υποστηρίζει Apple Carplay και Android Auto.

 
Χωρίς διαφοροποίηση αναμένεται και η γκάμα των κινητήρων, που θα εξακολουθήσει να απαρτίζεται από μια επιλογή βενζίνης και δύο πετρελαίου.
 

Η πρώτη είναι ο 1.400άρης ατμοσφαιρικός με τους 95 ίππους, όσους ακριβώς και ο μικρός ντίζελ, ο 1.3 MultiJet που συνδυάζεται και με ημιαυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Η καλύτερη επιλογή πάντως, προφανώς είναι ο ντίζελ των 1,6 lt με τους 120 ίππους.
 
Το ανανεωμένο Fiat 500L αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube