Έρχεται ανανεωμένο FIAT 500L

Έρχεται ανανεωμένο FIAT 500L

Εντοπίστηκε νταλίκα φορτωμένη με φρεσκαρισμένα αλλά και καμουφλαρισμένα 500L, σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης.

Παρότι η εμφάνισή του δεν κερδίζει πάντα κολακευτικά σχόλια, η αλήθεια είναι ότι το 500L είναι ένα από τα καλύτερα σύγχρονα FIAT.

Το ίδιο αναμένεται να ισχύει και την ανανεωμένη έκδοσή του, που φωτογραφήθηκε καμουφλαρισμένη φορτωμένη σε νταλίκα μεταφοράς. Θα υιοθετεί τις περισσότερες από τις αλλαγές που επέφερε το φρεσκάρισμα και στο συμβατικό 500 (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ), όπως για παράδειγμα οι μικροαλλαγές στα φανάρια. Διαφορετικός θα είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας, αν και το καμουφλάζ δεν αφήνει πολλά περιθώρια να εντοπίσουμε με ακρίβεια τις αλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: FIAT 500L 1.3 MultiJet2

Αναβάθμιση προβλέπεται και για το σύστημα πολυμέσων, χωρίς ωστόσο να συνοδεύεται από μεγάλες αλλαγές στην καμπίνα.

Χωρίς διαφοροποίηση αναμένεται και η γκάμα των κινητήρων, που θα εξακολουθήσει να απαρτίζεται από μια επιλογή βενζίνης και δύο πετρελαίου. Η πρώτη είναι ο 1.400άρης ατμοσφαιρικός με τους 95 ίππους, όσους ακριβώς και ο μικρός ντίζελ, ο 1.3 MultiJet που συνδυάζεται και με ημιαυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Η καλύτερη επιλογή πάντως, προφανώς είναι ο ντίζελ των 1,6 lt με τους 120 ίππους.



Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε το ανανεωμένο μοντέλο θα ξεκινήσει να πωλείται, όμως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η ανανέωση θα επηρεάσει με τον ίδιο τρόπο τόσο το 500L Trekking όσο και το 500L Living.

[Πηγή: Autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube