Νέα Jaguar XE: Αυτή είναι η μάσκα της

Νέα Jaguar XE: Αυτή είναι η μάσκα της

H Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα που αποκαλύπτει μια μάσκα που προφανώς είναι της επερχόμενης XE-S.

H κλιμάκωση της αποκάλυψης των λεπτομερειών της νέας Jaguar ΧΕ συνεχίζεται. Ύστερα από τη χτεσινή αποκάλυψη σχετικά με το ποσοστό αλουμινίου στη δομή της νέας XE και την παλαιότερη για την ανάρτησή της, η βρετανική εταιρεία επανέρχεται με μια εικόνα από τη μόστρα του αυτοκινήτου.

Η εικόνα αποτελεί μέρος της επικοινωνιακής πλατφόρμας «FEEL XE» που δημιουργήθηκε για να «αποδώσει το πνεύμα της βρετανικής δημιουργικότητας και καινοτομίας, χρησιμοποιώντας μια εμπνευσμένη συλλογή στοιχείων από τον κόσμο της μουσικής, του κινηματογράφου και του σχεδιασμού». Η ερμηνεία σε αυτή τη δυσνόητη περιγραφή του μάρκετινγκ της Jaguar, μας λέει ότι η διαφημιστική καμπάνια της XE θα συμπεριλάβει προσωπικότητες από τους παραπάνω κόσμους, όπως οι Emeli Sandé (που ποζάρει στη φωτογραφία), Stella McCartney και Idris Elba. Προσωπικότητες που θα αναλάβουν για λογαριασμό της βρετανικής εταιρείας να προωθήσουν το μικρό σεντάν της. 

Παρατηρώντας προσεκτικά την πρόσφατη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Jaguar, σημειώνουμε το διακριτικό «S» στη μάσκα. Οπότε το πιθανότερο είναι κάτω από το καπό αυτού του αυτοκινήτου να βρίσκεται ο 3λιτρος κομπρεσοράτος V6, o ίδιος που τοποθετείται στην F-type S και αποδίδει 340 ή 380 PS και ήδη περιλαμβάνεται στην επιβεβαιωμένη γκάμα των μοτέρ της επερχόμενης XE.

Στην κορυφή της γκάμας της XE θα βρίσκεται η έκδοση που πιθανότατα θα ονομάζεται XER-S και που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εξέλιξης [video], και θα κρύβει κάτω από το καπό τον 5λιτρο κινητήρα V8 με τα 550 άλογα που φορά η F-type R Coupé.

Η νέα Jaguar XE, ύστερα από την επίσημη παρουσίασή της στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο, θα μπει σε ρυθμό παραγωγής, εγκαινιάζοντας το νέο εργοστάσιο της βρετανικής εταιρείας στο Solihull.

[Πηγή Jaguar]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube