Meyers Manx Resorter, ηλεκτρικό μπάγκι για την πόλη

Meyers Manx Resorter, ηλεκτρικό μπάγκι για την πόλη

Ο Αμερικανός κατασκευαστής μπάγκι, παρουσίασε το Meyers Manx Resorter. Ενα ηλεκτρικό μπάγκι για μικρές αποστάσεις, με μέγιστη ταχύτητα 40 km/h και υψηλή τιμή.

Η Meyers Manx έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1960 για τα μπάγκι της που βασίζονταν στον Σκαραβαίο. 

Η αμερικανική εταιρεία είχε παρουσιάσει το Meyers Manx 2.0 το 2022, ένα ηλεκτρικό μπάγκι 200 ίππων με αυτονομία 480 km. Μοντέλο που πλαισιώνεται πλέον από το Meyers Manx Resorter, το οποίο του μοιάζει πολύ - αλλά καθένα τους στηρίζεται σε διαφορετική «μπανιέρα. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το Resorter είναι ένα «NEV»  από το «Neighborhood Electric Vehicle». Μια κατηγορία αυτοκινήτων κάπως παρόμοια με τα μικροαυτοκίνητα Citroën Ami ή FIAT Topolino.

Το Manx Meyer Resorter κοστίζει τουλάχιστον 49.000 δολάρια δηλαδή σχεδόν 45 χιλιάδες ευρώ

Meyers Manx Resorter

Επομένως, η μέγιστη ταχύτητα του Meryers Manx Resorter είναι μόλις 40 km/h (25 mph). Ωστόσο, η εταιρεία υπόσχεται ότι αυτό το μπάγκι είναι ικανό να ανέβει σε απότομες πλαγιές. 

Όπως και να το κάνουμε όμως, το Resorter δείχνει ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ειδικά όταν η υφασμάτινη οροφή του αφαιρεθεί και το παρμπρίζ ανακλιθεί. Ίσως μια εναλλακτική λύση στα αμαξάκια του γκολφ Knokke; 

Meyers Manx Resorter

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tamiya Wild One MAX, παιχνιδάκι για (πλούσιους) μεγάλους [video]

Η τιμή βρίσκεται ήδη εκτός των δεδομένων του μέσου ανθρώπου, διότι παρά την περιοριστική χρήση του, το Manx Meyer Resorter κοστίζει τουλάχιστον 49.000 δολάρια (σχεδόν 45 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή)... Πάντως, μπορείς να τοποθετήσεις ψυγειάκι, αρκεί να θυσιάσεις μία από τις τέσσερις θέσεις της καμπίνας…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube