Η Toyota Supra του 2017 δοκιμάζεται στην Γερμανία

Η Toyota Supra του 2017 δοκιμάζεται στην Γερμανία

Η πολυαναμενόμενη νέα γενιά της Toyota Supra αναμένεται να φτάσει στις εκθέσεις εντός του 2017, και μάλιστα στο πρώτο μισό του έτους.

Η ομάδα εξέλιξης της νέας Toyota Supra δοκιμάζει το αυτοκίνητο κάτω από ποικίλες συνθήκες, σε διαφορετικό κάθε φορά περιβάλλον. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του πολυαναμενόμενου κουπέ της Toyota καταγράφηκε στην Γερμανία, όπου κατάσκοποι εντόπισαν την Supra με το συνηθισμένο καμουφλάζ.

Αυτή τη φορά το πρωτότυπο διέσχιζε μία πόλη. Προφανώς εκτός από την συμπεριφορά στο όριο πρέπει να αξιολογήσουν και το πώς ανταποκρίνεται το αυτοκίνητο στην χαλαρή αστική μετακίνηση. Αξιολογώντας και εμείς με την σειρά μας τις πληροφορίες που εμπεριέχονται στην εικόνα, μπορούμε να πούμε ότι ενώ τα εμπρός φώτα φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο σχέδιο και στις προδιαγραφές παραγωγής, τα πίσω είναι σίγουρα μέρος του καμουφλάζ, προσωρινής χρήσης. Αν και είναι τεχνολογίας LED δεν είναι πειστικός ο τρόπος που έχουν προσαρμοστεί στην ουρά.

Οι αναλογίες δίνουν στο αυτοκίνητο σπορ χαρακτήρα, το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά. Από κάποιες γωνίες μάλιστα βλέπουμε στενότερη σχεδιαστική συγγένεια με το Nissan 350Z παρά με την Toyota GT86. Δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα από την καμπίνα, αν και από τα προηγούμενα αυτοκίνητα δοκιμών είχαμε παρατηρήσει ότι το εσωτερικό ήταν BMW. Κάτι πολύ λογικό, αφού η νέα Supra είναι αδελφό μοντέλο της νέας BMW Z5, με τις δύο εταιρείες να μοιράζονται το κόστος και την τεχνολογία. Η θέση μίας οθόνης που διακρίνεται στην μέση του ταμπλό είναι εκεί που τοποθετείται στα μοντέλα της BMW η οθόνη του infotainment, από την άλλη  μπορεί να είναι κάποιο εργαλείο στο οποίο προβάλλονται δεδομένα που σχετίζονται με την διαδικασία της εξέλιξης.



Περισσότερες φωτογραφίες θα δείτε εδώ.

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube